Voksenpoeng

Mitt voksenpoeng: Silje Landevåg

Gründeren bak nettbutikken Get Inspired begynte som treningsvideoprodusent. Det gikk ikke spesielt bra.

Skjalg Bøhmer Vold
 • Nora Rydne
Publisert: Publisert:

Silje Landevåg ville egentlig bli jurist, men karakterene holdt ikke. Da hun var ferdig med markedsføringsutdannelsen, var jobbmarkedet dårlig – hun trengte noe ekstra på CV-en. Løsningen ble gründerskolen ved Universitetet i Oslo.

Der tilbrakte hun tre måneder i Shanghai, hvor treningsmulighetene var dårlige og studentene benyttet seg av gamle Jane Fonda-videoer. Da jobbmulighetene ikke bugnet da hun kom tilbake til Norge, ble starten på Get Inspired født: Landevåg produserte treningsvideoer og solgte dem fra egen nettbutikk.

Med store produksjonskostnader og liten mulighet for mersalg til kundene, tok aldri ideen av. Gründeren var blakk og på nippet til å gi opp, da hun som et siste forsøk tok inn et parti treningsklær.

Det var likevel ikke før hun tok inn «rumpetights» – treningsbukser som skulle gi den perfekte rumpe ved å løfte, holde inne og forme, at det virkelig tok av. I dag omsetter bedriften for 400 millioner kroner.

I ukens episode av E24s podkast Voksenpoeng forteller Silje Landevåg blant annet om veien fra tom lommebok til millionbedrift, investorkarrieren, og om hvordan hun nesten sa nei til et av bedriftens mest innbringende samarbeider med bloggeren Fotballfrue.

Publisert:

Her kan du lese mer om

 1. Voksenpoeng
 2. Get Inspired
 3. Nettbutikk
 4. Handel
 5. Karriere
 6. Jobb
 7. Ledelse

Flere artikler

 1. «Nå må du komme i gang, ellers tar jeg ideen»

 2. Silje Landevåg: - Jeg investerer med hjertet

 3. Betalt innhold

  Børsfest på inflasjonsgraven

 4. Mitt Voksenpoeng: Karl Munthe-Kaas

 5. Betalt innhold

  Nedringes av ivrige studenter: – Det er en voldsom interesse