Ett døgn til Ledertalentene starter på E24

- E24 er glade for å kunne løfte frem dyktige unge ledere, sier E24s redaktør Per Valebrokk. I morgen starter Ledertalentene 2012 på E24.

VINNER I FJOR: Håvard Lillebo mottok førstepremien i Ledertalentene 2011.
Publisert: Publisert:

Ledertalentene er E24s årlige kåring av de fremste unge lederne, eller fremtidige lederne, i norsk næringsliv. Kåringen gjør E24 i samarbeid med Mercuri Urval og en ekstern jury med høy kompetanse innen lederutvelgelse.

E24s redaktør Per Valebrokk gleder seg til årets kåring kommer igang.

- Først og fremst er det utrolig hyggelig å kunne være med å løfte frem dyktige unge menn og kvinner som gjør en stor innsats og en forskjell i de bedriftene de jobber i, sier Valebrokk.

LES OGSÅ: Her er Norges fremste ledertalenter i 2011

Det er nå fire år siden den første Ledertalent-kåringen gikk av stabelen på E24. For hvert år har kåringen økt i omfang, og aldri tidligere har E24 gått bredere ut enn i år i jakten på talenter.

Valebrokk mener han opplever et større engasjement rundt kåringen nå enn tidligere.

- Det er også veldig gøy å se hvordan det er blitt ettertraktet blant unge profesjonelle å komme med på vår liste, sier redaktøren.

Juryleder for årets Ledertalent-jury og seniorpartner i Delphi Consulting, Trygve Walstad, er enig.

- Fra en litt famlende begynnelse har kåringen fått fastere former, tilfanget på unge talenter har økt år for år og ikke minst har oppmerksomheten rundt kåringen også økt, sier Walstad.

- Stadig flere spiller inn kandidater til oss, og den totale kvaliteten på de utvalgte 100 er kommet på et meget høyt nivå, sier den erfarne headhunteren.

LES OGSÅ: -Ingenting kommer gratis

I tre uker fremover vil du møte de fremste ledertalentene under 35 år i norsk næringsliv i artikler her på E24.

I morgen starter vi med listeslipp for de fremste Ledetalentene i Nord-Norge, før vi går videre med regionslister også for Midt-Norge, Vestlandet, Sør-Vestlandet og Østlandet.

Fredag 19. oktober publiserer vi listen over de 100 fremste talentene i Norge, og navnet på Årets Ledertalent 2012.

- Speiler norsk næringsliv

GLEDER SEG: Per Valebrokk, ansvarlig redaktør i E24, ser frem til å være med på å løfte frem dyktige unge menn og kvinner som gjør en stor innsats og en forskjell i de bedriftene de jobber i.

Valebrokk mener E24s kåring er et resultat av en uavhengig og rettferdig prosess.

- Vår kåring skiller seg fra andre kåringer i norsk sammenheng fordi den er uhildet, sier redaktøren.

- Det er gratis å delta - vi tar ikke betalt verken fra talentene som nomineres eller bedriftene de jobber i. Alle nominasjoner som kommer inn blir vurdert kun ut fra kriteriene vi har satt, utdyper Valebrokk.

- Dette er selvsagt et viktig poeng når det kommer til E24s ambisjon om å være en næringslivsavis for hele Norge. Her er det fritt frem for hele bredden av norske bedrifter til få vist frem seg selv og sine unge talenter, sier han, men legger til at E24 ikke påstår at Ledertalentene er en fasit på hvordan det står til med neste generasjon ledere i Norge.

- Det er ingen fasit, men vi mener vår kåring reflekterer den brede sammensetningen i norsk næringsliv på en god måte, avslutter Valebrokk.

Publisert:
Gå til e24.no