Ansgar Gabrielsen inntar Gambit

Tidligere næringsminister Ansgar Gabrielsen har fått jobb som senior kommunikasjonsrådgiver i Gambit.

ØNSKER VELKOMMEN: Administrerende direktør Ole Tom Nomeland (til venstre) og leder for avdelingen for samfunnskommunikasjon Jan Ottesen (til høyre) gleder seg over å ha fått med Ansgar Gabrielsen på laget i Gambit H+K.
Publisert: Publisert:

Etter å ha jobbet som selvstendig konsulent de siste årene går tidligere statsråd Ansgar Gabrielsen inn i Norges største kommunikasjonsbyrå Gambit Hill + Knowlton strategies.

- Med Ansgar Gabrielsen på laget får vi nå et meget komplett rådgivermiljø innenfor samfunnskommunikasjon. Gambit H+K har lenge vært det bredest sammensatte byrået på dette området. Nå styrker vi oss ytterligere, sier administrerende direktør Ole Tom Nomeland om nyansettelsen.

LES OGSÅ: Staten bruker 75 millioner på PR-byråer

Bred bakgrunn

Gabrielsen, som i mange år har vært tilknyttet Høyre, var næringsminister i Bondevik-regjeringen fra 2001 til 2004, og helseminister i perioden 2004-2005.

Han har også sittet åtte år på Stortinget og vært ordfører i Lindesnes.

LES OGSÅ: PR-kåt skolestart

57-åringen sitter i dag som styreleder i kulturstiftelsen Cultiva, og er også nestleder i Helse Sør-Øst samt styremedlem i SR-Bank stiftelsen.

Sjekk nøkkeltallene til Gambit på E24 Bedrift.

- Gleder meg

I en pressemelding fredag sier Ganrielsen at han har fulgt PR-bransjen på nært hold de siste årene.

- Jeg gleder meg til å begynne å jobbe sammen med så mange dyktige mennesker med ulik bakgrunn, etter flere år som selvstendig, sier han.

LES OGSÅ: Spinndoktorene håvet inn 474 millioner i fjor

Ifølge Gambit H + K vil Gabrielsen blant annet jobbe sammen med de to tidligere statssekretærene Roger Sandum og Terje Moland Pedersen.

LES OGSÅ:

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om