Mitt voksenpoeng: Hugo Maurstad

Altor-partneren hadde egentlig ikke sett for seg en karriere i finans, før han etter 13 år i McKinsey fant ut at det var på tide med nye utfordringer.

Altor-partner Hugo Maurstad er ukens gjest i Mitt voksenpoeng
Publisert: Publisert:

E24s podkast Voksenpoeng med Nora tar deg gjennom det du trenger å vite om de store og viktige tingene du skal få på plass når du er i startgropen av voksenlivet. I Mitt voksenpoeng-episodene snakker vi med næringslivsprofiler om deres kompetanse og karrierevei.

Hugo Maurstad ville bli økonomisjef fra barnsben av. Etter en lang konsulentkarriere kom han til oppkjøpsfondet Altor, hvor han ledet oppkjøpet av blant annet Helly Hansen, XXL og Rossignol. Nå er han på vei ut av fondet for å starte for seg selv.

Han bedyrer at hans flik av finans er langt kjedeligere enn Exit-miljøet - et sted for mattenerdene, og ikke for de store egoene.

I ukens episode av Mitt voksenpoeng forteller han blant annet om hvordan man overlever på fire timer søvn i flere år (og hvorfor det ikke er å anbefale), hva det innebærer å være en «insecure overachiever» og oppkjøpet av Ving rett før en pandemi.

Publisert: