Hjelp disse med å finne årets ledertalent

Vet du om noen som kan hevde seg i vår årlige ledertalent-kåring? Nå har du bare én uke igjen på deg til å komme med forslag.

HJELP DEM! Telenor Norge-sjef Berit Svendsen (fra venstre), Nils M. Apeland i First House og Bedre Kommunikasjon (toppen i midten), Mesh-gründer Anders Mjåset og direktør Katinka Greve Leiner for Ferd Sosiale Entreprenører er blant fagpersoner og jurymedlemmer som skal velge Norges største ledertalent.
  • Eric B. Utheim
Publisert:

Ledertalentene-kåringen skal finne det største talent under 35 år som jobber i næringslivet her til lands.

Det er syvende gang E24 foretar kåringen, og vi trenger din hjelp til å finne kandidatene.

Kåringen baserer seg nemlig på publikumstips, og neste søndag, 30. august, utløper årets frist for å spille inn kandidater.

Vet du om en dyktig person under 35 år, som har resultat-, personal- og/eller beslutningsansvar i næringslivet?
Da kan DU tipse om denne personen ved å fylle ut vårt enkle tipsskjema.

Les også

Les hennes råd til unge talenter: OL-vinnerens suksess i næringslivet

Tipsskjemaet finner du her! Det tar bare noen øyeblikk å fylle ut - og sikrer at hun eller han som du mener er en verdig kandidat, blir en del av kåringen.

ER MED: Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

Det nye i år er at vi innfører kategorier.

I tillegg til å lage en topp 100-liste, hvor den øverste kan kalle seg «årets ledertalent», skal hver kandidat kjempe om å nå øverst i sin fagkategori.

Kategoriene er:

Årets innovatør

Årets selskapsbygger

Årets digitalhode

Årets finans-ess

Årets merkevarebygger

Årets brobygger

Årets sosiale entreprenør.

Du finner mer utfyllende info om kategoriene, og kriteriene for å lykkes i dem, ved å lese her.

Les også

Norske studenter kjøper «vitnemål i gull»

Ledelseserfaring

ER MED: Anne Kathrine Slungård, Ungt Entreprenørskap.
ER MED: Mesh-gründer Anders Mjåset.

En ekstern jury, med profesjonell rekruteringskompetanse og ledelseserfaring, skal stå for selve kåringen. Den ledes av Cathrine Foss Stene, til daglig partner i konsulentselskapet Implement Consulting Group, som har blant annet Telenor Norge-sjef Berit Svendsen med på laget. Tidligere vinner Hege Yli Melhus Ask, som er direktør for privatmarkedet i Gjensidige, er også med.

Det internasjonale rekrutteringsselskapet Boyden bidrar i arbeidet med å vurdere talentene. I tillegg har E24 knyttet til seg en rekke anerkjente navn, som skal sikre faglig tyngde og bidra til ekspertise i de aktuelle kåringene.

Fagpersoner

Disse fagpersonene skal med sin forankring i de ulike kategoriene bistå juryen i vurderingen når vi nå skal finne kategorivinnerne.

Anders Mjåset er en av to gründere bak innovasjonshuben Mesh, et 3.500 kvadratmeter stort fellesskap som samler gründere og oppstartselskaper i Oslo. Mjåset skal bidra i kategorien «Årets innovatør».

ER MED: BI-professor Dagfinn Rime.

Karl Christian Agerup er administrerende direktør i Oslo Tech. Han har ekstensiv erfaring fra investeringer og oppkjøp i teknologiselskap, og fra styrearbeid - herunder styrelederroller - i børsnoterte selskap. Agerup er også spaltist på E24, og skal bistå i Ledertalentene-kategorien «Årets digitalhode».

Les også

Tidligere ledertalent råder unge til å skaffe seg mentor

ER MED: Jan Morten Drange, Annonsørforeningen
ER MED: Nils M. Apeland, First House og Bedre Kommunikasjon AS.
ER MED: Katinka Greve Leiner, direktør for Ferd Sosiale Entreprenører.

Jan Morten Drange er administrerende direktør i Annonsørforeningen, interesseorganisasjon for organisasjoner og bedrifter som ønsker å markedsføre sine produkter, tjenester eller synspunkter. Han har årelang erfaring innen markedsrådgivning og branding. Han skal bistå i kategorien «Årets merkevarebygger».

Katinka Greve Leiner er direktør for Ferd Sosiale Entreprenører, og skal være fagekspert i kategorien «Årets sosiale entreprenør», som skal fokusere på talentene som jobber med mer enn å skaffe en god bunnlinje.

Nils Apeland jobber med kommunikasjonsrådgivning og har skrevet en rekke bøker om temaet. Han driver selskapet Bedre kommunikasjon, jobber for First House og foreleser på Markedshøyskolen. Han skal være fagekspert i kategorien «Årets brobygger», som tar for seg kommunikasjon, konsulentvirksomhet og samfunnskontakt.

Les også

Hun vil ha din hjelp til å finne unge ledertalenter

Du kan bidra!

Professor Dagfinn Rime er ansatt på BI, hvor han underviser i blant annet finans. Han regnes som ekspert på valutamarkeder, har skrevet en rekke pubilkasjoner - og skal hjelpe oss finne talenter innen kategorien «Årets finansess».

Anne Kathrie Slungård er administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap, og skal være fagperson i kategorien «Årets selskapsbygger», som tar for seg de som har gjort en ekstraordinær innsats i å videreutvikle og forbedre et eksisterende selskap eller organisasjon. Slungaard ble profilert som tidenes yngste ordfører i Trondheim (for Høyre). Hun har sittet i ledelsen av Sintef, Entra og Total Consult. Hun har værtstyremedlem i blant annet Statoil, Statskog, Vital forsikring og Siemens.

Les også

Slik finner hodejegerne de fremste ledertalentene

Alle disse flinke personene skal hjelpe E24 med å finne årets ledertalenter - som kåres i et stort arrangement 13. november.

Du har imidlertid også en stor sjanse til å påvirke. Spill inn kandidatene du har tro på, ved å fylle ut tipsskjema.

Kanskje blir din kandidat årets vinner?

Les også

Gründerne som drives av mer enn bare profitt

Les også

Norske studenter kjøper «vitnemål i gull»

Les også

Hjelp oss med å finne årets ledertalent!

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

  1. Ledelse
  2. Ledertalentene

Flere artikler

  1. Hjelp disse med å finne årets ledertalent

  2. Hjelp disse med å finne årets ledertalent

  3. Skynd deg å tipse - du har ut uken på deg!

  4. Nå kan du hjelpe disse med å finne årets ledertalent

  5. Skynd deg å tipse! Bare én dag igjen!