Gard L. Michalsen blir ny publisher i E24 Dine Penger

Medier24-redaktøren blir ny ansvarlig redaktør og administrerende direktør i E24 Dine Penger.

Gard L. Michalsen blir ny publisher i E24 Dine Penger.
  • Andreas Fosse
Publisert:

– Å lede E24 må være en av de mest spennende mediejobbene i Norge akkurat nå, sier Gard L. Michalsen.

Han kommer fra rollen som redaktør i Medier24, og går nå inn som administrerende direktør og ansvarlig redaktør i E24 Dine Penger. Jobben ble ledig da Per Valebrokk sluttet i april for å bli partner i Petter Stordalens nye PR-byrå Storm Communications.

– E24 Dine Penger har allerede posisjonen som Norges største nettavis for økonomi og næringsliv, og har det siste året investert tungt i nye tjenester, brukerbetaling og redaksjon, sier Michalsen.

Store ambisjoner

I løpet av det siste året har E24 lansert appen minE24, som samler alle økonominyheten på ett sted, og E24+, et betalingsprodukt for innsikt og bakgrunn, som skal hjelpe leserne å forstå nyhetsbildet.

– Det gir mulighet til å ta en enda sterkere posisjon i et spennende marked, og utfordre etablerte aktører. Det er en utfordring jeg gleder meg veldig til å gå løs på, og jeg har ekstremt store ambisjoner for hvor langt vi kan nå, sier Michalsen.

32-åringen har jobbet i avis siden oppveksten, og har erfaring både som journalist, redaktør og gründer. I 2014 sa han opp jobben som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Finnmarken for å starte opp nettavisen Medier24, en rolle som for alvor gjorde Michalsen kjent i bransjen.

– Jeg skal være forsiktig med noen programerklæring før jeg begynner, men alt begynner med journalistikken. E24 er stort sett alltid først, noe som har bygd posisjonen. Nå tror jeg vi i enda større grad må være best, viktigst og sette dagsorden. Da får vi en enda sterkere merkevare å bygge nye produkter og forretningsmodeller på.

Et retningsvalg

Styreleder i E24 Dine Penger, Christian Haneborg, er svært fornøyd med nysigneringen:

– I Gard får E24 en sterk publisist som har kapasitet til å løfte E24 til et nytt nivå. Han har de siste årene demonstrert en unik evne til nyskapning og stayerevne. Gard er utvilsomt den rette kandidaten til å ta over som toppsjef i E24, sier han.

– Det har vært stor interesse for stillingen, og valg av ny leder har i stor grad vært et retningsvalg. Med Gard tar vi et aktivt valg om mer fart og offensivitet, med mål om å ta posisjonen som Norges desidert viktigste næringslivsavis, sier han.

Målet er at E24 Dine Pengers nye publisher skal være på plass allerede 1. august.

– Gard er ung, uredd, ambisiøs og rett og slett veldig dyktig. Vi er sikre på at Gard har evnen til både å bevare det E24 er gode på, og samtidig utvikle E24 på flere nye områder, sier styrelederen.

Publisert:
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Gard Michalsen slutter som ansvarlig redaktør i E24

  2. Ida Barth Thomassen blir administrerende direktør i E24

  3. E24 og Schibsted varsler storsatsing: 30 nye årsverk for å ta nummer 1-posisjon på næringsliv

  4. Ferske lesertall for Medie-Norge: E24 dobbelt så stor som DN på mobil

  5. Er E24 blitt en russeavis?