Bjarne Håkon Hanssen går til konkurrenten

Tidligere statsråd Bjarne Håkon Hanssen (53) slutter i First House for å begynne hos en konkurrent, melder Dagens Næringsliv.

BYTTER JOBB: Bjarne Håkon Hanssen forlater First House.
Publisert:

Hanssen begynte i PR-selskapet i 2010 etter å ha gått av som helseminister året før. Siden har han vært en av byråets mest sentrale partnere, men nå melder han overgang til Kruse Larsen – kommunikasjonsbyrået til tidligere First House-partner og medgründer Jan Erik Larsen, skriver Dagens Næringsliv.

– Jeg vil minnes First House, men nå er det Kruse Larsen som gjelder, sier Hanssen, som blir styreleder og får en eierandel på 50 prosent i Kruse Larsen.

Kruse Larsen opererer i motsetning til First House med åpne kundelister og har jobbet med Statoil, NorgesGruppen, Notar, Hurtigruten, Ekornes, Shell i Norge og TV 2.

Overgangen fra First House til Kruse Larsen er ikke enestående:

I tillegg til Larsen selv, gikk Torbjørn Sølsnæs til selskapet på tampen av fjoråret. Han kom da fra stillingen som seniorrådgiver for Høyres stortingsgruppe, men har tidligere jobbet som rådgiver i First House.

Foruten de nevnte består Kruse Larsen, ifølge selskapets egne nettsider, av Sissel Kruse Larsen, Nathalie Roksvåg Stølen og Marthe Murberg. Det er allerede kjent at Sissel Kruse Larsen skal tilbake til sin tidligere arbeidsgiver TV 2.

Les også

Fra First House til Stortinget til Kruse Larsen

Les også

First House-vekst bremser opp

Les også

Nok en First House-partner slutter

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om