Ledertalent blir nestsjef i GK

Morten Hofgaard Jørstad (31) blir PR-kjempens nestleder i Norge.

RYKKER OPP: Morten H. Jørstad blir viseadministrerende direktør i Geelmuyden.Kiese som 31-åring.
  • Kristin Norli
Publisert: Publisert:

Forrige fredag var 31 år gamle Morten Hofgaard Jørstad å finne på E24s liste over de 100 fremste ledertalentene i Norge i 2012.

I dag rykker Jørstad opp fra sin stilling som fagleder til å bli viseadministrerende direktør i kommunikasjons- og PR-selskapet Geelmuyden.Kiese.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye lederutfordringer i GK, sier Jørstad til E24.

Sjekk listen:Norges 100 fremste Ledertalenter 2012

Nye oppgaver

Han har vært ansatt i GK siden han gikk siste år på NHH i 2006, og har den siste tiden vært seniorrådgiver/fagleder for selskapskommunikasjon. Som ansvarlig for kommunikasjonstjenester mot bedriftsmarkedet sitter han allerede i ledergruppen, men nå blir arbeidsområdet utvidet.

Jørstad blir stedfortreder for administrerende direktør, han får personalansvar for juniorkonsulenter, konsulenter og rådgivere, han blir ansvarlig for GKs årlige rekruttering og skal koordinere selskapets kommunikasjon utad.

Jørstad regner med å bruke halvparten av tiden fremover på sine nye oppgaver, og halvparten på sin egen portefølje der han blant annet dekker områdene finans, kriser, omdømme, internkommunikasjon og endringskommunikasjon.

LES OGSÅ:

- I GK har vi en lang tradisjon for å gi mye ansvar til unge, sultne medarbeidere som leter etter store sko å fylle. Vi ansetter hvert år kommunikasjonstalenter som kommer ut fra landets beste skoler. Så går man gjennom en læringsvei som er unik i bransjen vår. To av syv partnere har gått hele veien fra en juniorstilling, og selv begynte jeg på samme nivå for fem år siden, sier Jørstad.

Administrerende direktør i GK Norge, Andreas Wabø, er fornøyd med å gi sin medarbeider en forfremmelse.

- Han har jobbet grundig og målrettet gjennom hele læringsveien i GK og er både faglig sterk og god med folk. Han er utvilsomt et ledertalent, noe han har bevist det siste året som leder for selskapskommunikasjon. Morten kommer til å gjøre en strålende jobb som viseadministrerende, sier Wabø til E24.

LES OGSÅ:

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

  1. Ledertalentene

Flere artikler

  1. E24-ledertalent blir ny Geelmuyden Kiese-sjef

  2. Ledertalent blir toppsjef i Danmark

  3. Norges fremste Ledertalenter 2012

  4. Alt om Ledertalentene

  5. Dette er Sør-Vestlandets fremste ledertalenter