Mitt Voksenpoeng: Nina Jensen

Rev Ocean-sjef Nina Jensen visste fra hun var tenåring at det var WWF hun skulle jobbe i. Kjell Inge Røkke måtte bruke et år på å lokke henne til ny jobb. Som ny i den jobben måtte hun også håndtere samboerens død.

I denne Mitt Voksenpoeng-episoden forteller Nina Jensen om hvordan hun håndterte at samboeren døde av kreft mens hun var ny i toppjobben i Rev Ocean.

Odin Jæger
 • Nora Rydne
Publisert: Publisert:

E24s podkast Voksenpoeng med Nora tar deg gjennom det du trenger å vite om de store og viktige tingene du skal få på plass når du er i startgropen av voksenlivet. I Mitt voksenpoeng-episodene snakker vi med næringslivsprofiler om deres kompetanse og karrierevei.

Nina Jensen bestemte seg tidlig for at det var miljøet hun ville jobbe for – og at WWF Verdens naturfond skulle være arbeidsplassen. Da hun var ferdig utdannet marinbiolog, visste allerede WWF godt hvem hun var, etter utallige jobbsøknader.

Hør hele intervjuet i spilleren under, eller der du vanligvis lytter til podkast.

Men å gå helt til topps i selskapet – for så å si opp for å bli sjef i Aker-eier Kjell Inge Røkkes selskap Rev Ocean var ikke del av planen. I ukens episode av Mitt voksenpoeng forteller Jensen blant annet om målrettet jobbsøking, jobb-byttet veien til toppledelse.

Sørget på jobb

Hun deler også hvordan hun håndterte det da samboeren døde av kreft mens hun selv var ganske ny i toppjobben i Rev Ocean, og hvorfor hun mener det var avgjørende å være åpen om sorgen med de ansatte.

– Risikoen er større hvis du ikke snakker om det, for de har garantert fått det med seg. Da blir det vanskelig å forholde seg til, for når du ikke deler det åpent tør de kanskje ikke å prate med deg, sier Jensen i podkasten.

Publisert:

Her kan du lese mer om

 1. Podkast
 2. Rev Ocean
 3. Nina Jensen
 4. Kjell Inge Røkke
 5. WWF
 6. Jobb
 7. Karriere

Flere artikler

 1. Mitt voksenpoeng: Siri Kalvig

 2. Mitt voksenpoeng: Obos-sjef Daniel Siraj

 3. Mitt voksenpoeng: Johan H. Andresen

 4. Annonsørinnhold

 5. Voksenpoengs jobbsøkeguide: Alt du må vite for å lande jobben

 6. Jobbtester: Dette bør du være obs på