Mitt Voksenpoeng: Nina Jensen

Rev Ocean-sjef Nina Jensen visste fra hun var tenåring at det var WWF hun skulle jobbe i. Kjell Inge Røkke måtte bruke et år på å lokke henne til ny jobb. Som ny i den jobben måtte hun også håndtere samboerens død.

I denne Mitt Voksenpoeng-episoden forteller Nina Jensen om hvordan hun håndterte at samboeren døde av kreft mens hun var ny i toppjobben i Rev Ocean.
 • Nora Rydne
Publisert: Publisert:

E24s podkast Voksenpoeng med Nora tar deg gjennom det du trenger å vite om de store og viktige tingene du skal få på plass når du er i startgropen av voksenlivet. I Mitt voksenpoeng-episodene snakker vi med næringslivsprofiler om deres kompetanse og karrierevei.

Nina Jensen bestemte seg tidlig for at det var miljøet hun ville jobbe for – og at WWF Verdens naturfond skulle være arbeidsplassen. Da hun var ferdig utdannet marinbiolog, visste allerede WWF godt hvem hun var, etter utallige jobbsøknader.

Hør hele intervjuet i spilleren under, eller der du vanligvis lytter til podkast.

Men å gå helt til topps i selskapet – for så å si opp for å bli sjef i Aker-eier Kjell Inge Røkkes selskap Rev Ocean var ikke del av planen. I ukens episode av Mitt voksenpoeng forteller Jensen blant annet om målrettet jobbsøking, jobb-byttet veien til toppledelse.

Sørget på jobb

Hun deler også hvordan hun håndterte det da samboeren døde av kreft mens hun selv var ganske ny i toppjobben i Rev Ocean, og hvorfor hun mener det var avgjørende å være åpen om sorgen med de ansatte.

– Risikoen er større hvis du ikke snakker om det, for de har garantert fått det med seg. Da blir det vanskelig å forholde seg til, for når du ikke deler det åpent tør de kanskje ikke å prate med deg, sier Jensen i podkasten.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

 1. Podkast
 2. Rev Ocean
 3. Nina Jensen
 4. Kjell Inge Røkke
 5. WWF
 6. Jobb
 7. Karriere

Flere artikler

 1. Faren inspirerte Jensen-familiens «grønne får»: – Hans stjerne skinner nok litt sterkere for meg

 2. Dette blir viktigst i det grønne skiftet

 3. Mitt voksenpoeng: Kjerstin Braathen

 4. Betalt innhold

  Kunsten å stille gode spørsmål

 5. Fagforeningene satser stadig mer på ekstragoder