Høiby blir First House-sjef

Mette-Marits bror blir Bjarne Håkon Hanssens nye sjef.

Publisert:

Per Høiby (47), som tidligere har ledet PR-byrået JKL, går til nyoppstartetde First House hvor han blir administrerende direktør.

- Vi ser frem til å få Per Høiby på laget. Han har bevist gjennom å skape resultater i JKL at han er flink til å lede kompetansebedrifter og skape gode og effektive selskapsstrukturer, sier Bjørn Richard Johansen, styreleder i First House i en pressemelding.

Fra Forsvaret

Kronprinsessens storebror har vært daglig leder av svenskeide JKL i Oslo siden 2006.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å lede det kompetansemiljøet som er under etablering. Jeg har hatt fine år i JKL hvor jeg også har jobbet med mange flinke folk. Videre vil jeg som i JKL arbeide aktivt som rådgiver med våre kunder, sier Høiby.

Han har tidligere vært rådgiver for forsvarsministerene Kristin Krohn Devold og Anne-Grete Strøm-Erichsen. Høiby har også fire års erfaring som pressetalsmann i Forsvarets overkommando og Forsvarsstaben.

I rampelyset

First House har fått massiv pressedekning den siste tiden etter at de ble kjent at Bjarne Håkon Hanssen blir en av partnerne i selskapet. Hanssen har blant annet fått krass kritikk for å ha gått for raskt fra sin posisjon som statsråd til å bli PR-rådgiver.

Les også: Hanssens jobbytte får kraftig kritikk

Det nye PR-byrået skal jobbe med strategisk rådgivning innenfor finansiell kommunikasjon og politikk, næringsutvikling og samfunnskommunikasjon.

Rykker opp

Cecilie Ditlev-Simonsen rykker opp i JKL-systemet, og er fra onsdag av konstituert som administrerende direktør.

Hun kom fra Hydro, hvor hun trakk seg som konserndirektør for kommunikasjon i forbindelse med at hun innrømmet å ha unndratt skatt.

Les også: Ditlev-Simonsen ny JKL-sjef

Flere nyheter fra E24 Jobb

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om