Slik planlegger du for suksess

Om man ønsker balanse og suksess i hverdagen, bør man planlegge hver dag ned til minste detalj, eller ta ting på impuls?

 • Yrja Oftedahl
  Yrja Oftedahl er en aktiv stemme innenfor gründermiljøet i Oslo. Hun er lidenskapelig opptatt av teknologi, merkevarebygging, motivasjon og selvledelse.
Dette er en kronikk
Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg til E24 her.

Hei Yrja!
(..) Jeg ser mange anbefaler struktur og planlegging for å få til gode studieteknikker, arbeidsvaner og generelt et velfungerende liv. Men hvor strukturert og “hard” mener du man bør være for å få alt til å gå rundt? (..)

Hei! Det er et godt spørsmål!
Det er også utfordrende å svare, nettopp fordi vi er så forskjellige. Noen av oss elsker å ha alt planlagt til punkt og prikke, mens andre er nødt til å ha rom for det spontane (..)

Yrja Oftedahl og Anita Krohn Traaseth svarer hver uke på spørsmål om karriere og ledelse fra E24s lesere. Kjøper du denne artikkelen får du tilgang på hele denne spalten, med alle spørsmål og svar som har vært publisert i år. Blant annet: Anita svarer: Slik unngår du å bli forbigått på jobb, Dette kjennetegner toppledere som lykkes og Hjelp, jeg har fått personalansvar.

Les hele saken med abonnement
Gå til e24.no

Flere artikler

 1. Betalt innhold

  Sov deg til suksess

 2. Betalt innhold

  Hvordan finner jeg igjen gnisten etter pandemien?

 3. Betalt innhold

  Slik finner du energi til det som er viktigst for deg

 4. Betalt innhold

  Anita svarer: Er jeg for ambisiøs for mitt eget beste?

 5. Betalt innhold

  Søker jobb i mammaperm: Bør jeg si noe til sjefen?

 6. Betalt innhold

  Hjelp, jeg har fått personalansvar!