Idar Kreutzer ny styreleder i Posten

Tidligere Storebrandsjef får nytt verv.

BLIR STYRELEDER I POSTEN: Idar Kreutzer er påtroppende administrerende direktør i Finansnæringens fellesorganisasjon.

Lise Åserud
  • E24
Publisert:,

Idar Kreutzer - som er påtroppende administrerende direktør i Finansnæringens Fellesorganisasjon - er valgt til ny styreleder i Posten Norge etter Arvid Moss.

De siste 12 årene har Kreutzer vært konsernsjef i Storebrand.

Kreutzer har vært styreleder i Finansnæringens Hovedorganisasjon og har en rekke sentrale verv i norsk næringsliv, blant annet i Orkla, Statoil og Hydro.

Han er i tillegg rådsmedlem i World Business Council for Sustainable Development (WBCSD) og styreleder i Flyktningehjelpen. Han har tidligere vært byrådssekretær for Michael Tetzschner.

Sigrid Hjørnegård (født 1965) har hovedfag fra Norges Landbrukshøyskole. Hun er direktør for fornybar energi, klima og miljø i Energi Norge. Hun har tidligere vært statssekretær i Olje- og energidepartementet, og har vært politisk rådgiver i både Olje- og energidepartementet og Landbruksdepartementet.

‑ Kreutzer har tung erfaring fra norsk næringsliv og Hjørnegård har bred politisk erfaring. Sammen vil de utgjøre en ressurs for Posten fremover sier samferdselsminister Marit Arnstad.

Etter generalforsamlingen består styret i Posten av følgende medlemmer:

Styreleder Idar Kreutzer, Nestleder Randi B. Sætershagen, Gøril Hannås, Sigrid Hjørnegård, Jørgen Randers, Terje Wold. Ansatterepresentante er, Paul Magnus Gamlemshaug, Geir Løland, Ann Elisabeth Wirgenes og Odd Christian Øverland.

Flere artikler

  1. Kreutzer ut av Storebrand

  2. Betalt innhold

    Disse trenger dine råd

  3. Dag Mejdell har sagt opp i Posten Norge

  4. Annonsørinnhold

  5. Ikke fornøyd med kursutviklingen i Storebrand

  6. Lånetørke for bedriftene:Ingen bedring før i 2016