Hun blir ny konserndirektør i SR-Bank

Nina Moi Edvardsen blir ny konserndirektør med ansvar for HR, kommunikasjon og bærekraft i Sparebank 1 SR-Bank.

Nina Moi Edvardsen blir ny konserndirektør i SR-Bank.
Publisert:

– Sparebank 1 SR-Bank har en fantastisk markedsposisjon og en engasjert organisasjon som jeg har registrert ønsker å utvikle seg for å begeistre sine kunder. Fornøyde kunder gjenspeiles av dyktige medarbeidere som trives og er stolte av jobben sin. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med menneskene og organisasjonen og få lov til å være med i videreutviklingen av en av Norges mest spennende og digitale bransjer, sier Nina Moi Edvardsen i en pressmelding.

Bakgrunn fra mediebransjen

Moi Edvardsen er 48 år og har bred ledererfaring innen markedsføring og organisasjonsutvikling, fra mediebransjen, samt energi og mobilitet.

Hun og kommer nå sist fra stillingen som HR-direktør i Møller Mobility Group. Hun har tidligere ledererfaring fra Fortum Oyj, og har i tillegg lang erfaring fra mediebransjen gjennom flere sentrale lederroller i oppbyggingen og utviklingen av FINN.no etterfulgt av rollen som konserndirektør for HR og kommunikasjon i Schibsted Norge. Moi Edvardsen er utdannet innen internasjonal markedsføring fra BI.

– Med den sammenslåtte avdelingen som inkluderer områdene HR, bærekraft og kommunikasjon, står vi godt rustet til å kunne utvikle og styrke den samlede kompetansen i konsernet. I årene som kommer vil strategisk HR kompetanse være viktig for å kunne omstille oss til nye krav og forventinger fra våre kunder og samfunnet rundt oss, sier konsernsjef Benedicte Schilbred Fasmer i Sparebank 1 SR-Bank.

Starter 1. november

En videreutvikling og styrking av konsernets kompetanse innen teknologi, bærekraft og finansiell rådgiving blir alle strategisk viktige områder for konsernet i årene fremover.

Sparebank 1 SR-Bank er Norges nest største privateide finanskonsern. Konsernet er til stede i store deler av Sør-Norge med over 1500 ansatte.

– Målet om å være blant topp 30 av selskapene på Oslo Børs innen bærekraft er veldig motiverende. Bærekraft er en samfunnsoppgave som krever et stort engasjement og påvirkes av andre aktører, våre kunder og oss selv. Jeg håper vi sammen vil klare å løse utfordringene knyttet til våre bærekraftsmål på en innovativ, skikkelig og begeistrende måte, til inspirasjon for oss selv og andre, sier Nina Moi Edvardsen.

Moi Edvardsen vil tiltre stillingen 1. november.

Publisert:
Gå til e24.no