Jobbytter

Tidligere Norwegian-veteran går til Norse Atlantic Airways

Etter ti år lang fartstid i Norwegian gikk Sandaker-Nielsen til First House. Nå er han igjen ansatt som kommunikasjonsdirektør hos et flyselskap.

  • Hanna Ghaderi
Publisert:

Lasse Sandaker-Nielsen, tidligere kommunikasjonsdirektør i Norwegian går til Norse Atlantic Airways. Med det går han inn i ledergruppen. Etter at han troppet av i september 2020, har han vært seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået First House.

Norse Atlantic har vært kunde hos First House, som E24 skrev i april.

Sandaker-Nielsen jobbet i mer enn ti år for Norwegian, og har vært redaksjonssjef i TV 2, prosjektleder i Nettavisen og medieanalytiker i Infopaq. Han har en bachelorgrad i engelsk og massekommunikasjon, og en mastergrad i journalistikk fra Townson University i Maryland, USA.

- Norse representerer noe helt nytt i internasjonal luftfart, sier Sandaker-Nielsen selv.

- Selskapet skal ikke bare tilby direkteflygninger mellom Europa og USA til en lav pris med mer miljøvennlige Dreamlinere, men skape mange nye arbeidsplasser i Norge og internasjonalt.

Hans nye sjef er også fornøyd:

– Jeg er veldig glad for å få Lasse med på laget. Med Lasse får vi en strategisk, tydelig og erfaren kommunikasjonsdirektør som har lang fartstid fra internasjonal luftfart, er vant til å håndtere krevende situasjoner og ikke minst forstår hvordan kommunikasjon kan brukes til å oppnå viktige forretningsmål, sier administrerende direktør Bjørn Tore Larsen i Norse, og legger til:

– Det gjør at han er ideell for oss. I tillegg deler han vår ambisjon om å skape en inkluderende kultur der alle ansatte opplever at de er en del av laget. Jeg gleder meg til å jobbe tett sammen med Lasse.

Sandaker-Nielsen tiltrer stillingen 1. desember.

– Jeg gleder meg skikkelig til å returnere til luftfarten og den energien, entusiasmen, lidenskapen og tempoet som preger denne viktige bransjen.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

  1. Jobbytter
  2. Norse Atlantic Airways

Flere artikler

  1. Er rådgiver for Flyr, eier aksjer i konkurrenten

  2. Norwegian bekrefter: – Ser på enkelte kapasitetsendringer

  3. Her lander Norse Atlantic for første gang i Norge: – Ett skritt nærmere lansering

  4. Norse Atlantic klappes inn i USA-søknad: – Tar vi vare på våre ansatte, vil våre ansatte ta vare på selskapet

  5. Norse-sjefen må få 15 parkerte Dreamliner-fly i luften: – Den risikoen står på leasingselskapene