Medietopp blir ny toppsjef i Sats

Sondre Gravir forlater Schibsted for å ta over som administrerende direktør i treningskjeden Sats.

11 ÅR: Sondre Gravir forlater Schibsted etter 11 år.
Publisert:

Sondre Gravir forlater Schibsted etter 11 år, og skal bli ny administrerende direktør i SATS Group, ifølge en pressemelding.
Gravir forlater Schibsted Marketplaces i oktober, og toppsjef Rolv Erik Ryssdal går inn i stillingen frem til en erstatning er funnet.
– Det var en vanskelig avgjørelse. Schibsted er et fantastisk selskap, og det er veldig annerledes, bedre og sterkere enn da jeg ble med for 11 år siden, sier Gravir i melding.

Les også

Toppsjefen i Sats Group, Olav Thorstad, går av etter ti år

Fortsetter med styreverv

Gravir har vært administrerende direktør i Bergens Tidende, Aftenposten, Finn og Schibsted Marketplaces i sin tid i Schibsted. Han skal fortsette i styret til Schibsted-selskapet Finn.

Ryssdal beskriver Gravir som en god kollega og venn.
– Sondre har vært en enestående leder i årene han har hatt i Schibsted, og vi vil savne hans egenskaper og kompetanse, sier Ryssdal i meldingen.
– Det er aldri et godt tidspunkt for denne typen endringer, men Sondre forlater et sunt selskap med et fantastisk momentum, og en solid strategi for fremtidig vekst i omsetningen. Gjennom hans tid har Schibsted Marketplaces blitt etablert som en sterk divisjon i Schibsted, fortsetter han.

Gikk av

I forrige uke ble det kjent at Olav Thorstad gikk av som toppsjef i Sats, etter ti år i jobben.

Sats Group leverte et driftsresultat på 465 millioner kroner i 2017, en økning på 33 prosent sammenlignet med 2016. Driftsinntektene endte på 3,25 mrd. kroner i 2017, en vekst på 4 prosent mot fjoråret.

Sats Group, som eies av Altor Fund III og Tryghedsgruppen, består av 240 treningssentre og 8.000 ansatte.

Les også

Schibsted slår forventningene med rekordresultat

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om