Ledertalentene 2021

Ledertalentene: Siste sjanse!

Kjenner du en ung leder som fortjener heder og ære? Fredag er siste frist til å tipse oss om kandidater til E24 Ledertalentene.

VINNERGJENGEN: Årets ledertalent Krisztina Horvath (helt til høyre) sammen med resten av topp ti under 2019-kåringen. Fra venstre: Trond Veibust, Geir Atle Bore, Jorunn Øyna, Marie Mostad, Martin Schütt (nå jurymedlem), Christoffer Bergstrøm, Mathilde Vik Magnussen, Jonas Ibsen Brynildsrud. Theodor Vendrig var ikke med på bildet.
 • Caroline Grundekjøn
 • Hanna Ghaderi
 • Harald Straume
Publisert: Publisert:

Nå kan du nominere ditt ledertalent for 2022!

For 14. gang skal E24 kåre årets ledertalent i norsk næringsliv.

Vi har nå åpnet for nominasjoner, og du kan nominere din kollega, leder eller venn her.

I samarbeid med
pwc
mercuri

For trettende gang gjennomfører E24 en kåring av Norges største ledertalenter under 35 år. For å kunne finne frem til det aller største talentet, trenger vi hjelp av deg.

Ledertalentene er avhengig av tips til gode kandidater, og ved midnatt går tipsfristen ut.

– Ledertalentene er landets fremste lederkåring. Det er de som jobber rundt om i de mange spennende bedriftene i Norge som vet best hvilke ledertalenter som finnes der ute, og derfor er E24 og juryen avhengige av tips. Vi har fått inn mange, men ønsker oss alltid flere, sier sjefredaktør Lars Håkon Grønning.

– E24 er hele landets næringslivsavis, og det finnes sterke ledertalenter rundt om. Vi er svært opptatt av å få inn nominasjoner fra hele landet og fra alle bransjer, sier Grønning.

Nominasjoner til Ledertalentene kan sendes inn her!

Les også

Ledertalentene er i gang: – Godt lederskap har vært ekstra viktig

Les også

– Unge vil ha en jobb med mening

Dette ser juryen etter

I juryen sitter blant annet Martin Schütt, medgründer og managing partner i Askeladden & Co, gründerfabrikken bak konsepter som Dr. Dropin og Squeeze.

– Det finnes utallige lederstiler, og listen over svært gode, men svært forskjellige ledere er lang. Gode ledere har dog én ting til felles, nemlig at de skaper gode resultater sammen med andre, sier Schütt.

Gründeren mener at for å oppnå disse gode resultatene sammen med andre er det nødvendig at alle i organisasjonen føler mestring, mening og medbestemmelse i arbeidet.

– Klarer du å sørge for å ha de tre tingene på plass, vil de rundt deg gi bånn gass, tørre å utfordre etablerte sannheter og prestere sitt ytterste. Det er vår lederfilosofi i Askeladden.

Lagorientert: Schütt mener at det er viktig at en leder husker at ingen når store mål uten andre.

I juryen sitter også Ingjerd Blekeli Spiten, som jobber som konserndirektør for privatmarked i DNB. Hun ser etter en team-orientert leder.

– Jeg ser etter en nysgjerrig kandidat med god selvinnsikt, altså at de har bevissthet rundt egne styrker og svakheter. De må ha dette for å kunne bygge gode team som kan kompensere for hverandres svakheter. Lederen trenger ikke å være best, de skal få et team til å fungere best mulig, sier hun til E24.

Kjenner du et ledertalent? Meld han eller hun på her!

Les også

Hjelp disse med å kåre Norges største ledertalent

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

 1. Ledertalentene 2021
 2. Næringsliv
 3. Ledere
 4. Jobb
 5. Ledertalentene

Flere artikler

 1. Hjelp disse med å kåre Norges største ledertalent

 2. Ledertalentenes første sommerjobber

 3. – Årets liste er kjempespennende

 4. Salgsleder: – Få kvinner i bransjen skyldes en misforståelse

 5. Ledertips: – Stå i deg selv og ha selvtillit!