Widerøe har funnet ny toppsjef

Stein Nilsen er ansatt som ny administrerende direktør i Widerøe.

NY SJEF: Stein Nilsen blir ny sjef i Widerøe fra 1. mai.

NY SJEF: Stein Nilsen blir ny sjef i Widerøe fra 1. mai.

Bjørn Thunæs
Publisert:

Nilsen tar over etter Lars Kobberstad som fikk sparken som Widerøe-sjef i starten av februar i år.

«Styret i Widerøe ønsker et skifte i ledelsen i selskapet, og at administrerende direktør Lars Kobberstad fratrer sin stilling,» het det i meldingen fra styret 3. februar.

Styreleder Brynjar Forbergskog sa den gang at lederskiftet har sin bakgrunn i en uenighet om veivalgene i selskapet.

Nå har Forbergskog og resten av styret tydeligvis funnet en person som vil gjøre som styret ønsker.

BLE SPARKET: Tidligere administrerende direktør i Widerøe, Lars Kobberstad, fikk sparken i februar. Nå er hans etterfølger funnet.

Stian Lysberg Solum

– Stein Nilsen er en erfaren leder med meget relevant bakgrunn og alle de gode kvalitetene vi var på jakt etter, konstaterer Forbergskog ifølge meldingen fra selskapet der Forbergskog også gir uttrykk for at han er glad for at Nilsen takket ja til jobben.

Nilsen kommer fra stillingen som direktør og investeringsansvarlig i Credo Partners, men har også lang fartstid fra fly- og transportbransjen, heter det videre i meldingen.

Stein Nilsen begynte sin karriere som økonom i SAS Norge, og var i mange år leder både av bakketjenestene i SAS-konsernet og SAS i Norge. Han har også vært konserndirektør for persontransport i NSB og administrerende direktør i transportselskapet Nobina, før han i 2012 begynte i Credo Partners.
Nilsen tiltrer 1. mai.

Her kan du lese mer om

Annonsørinnhold