LEDERTALENTENE 2019
I samarbeid med rekrutteringsselskapet Mercuri Urval skal E24
for ellevte gang kåre Norges fremste ledertalenter. Vinnerne vil bli
annonsert på et større arrangement hos DNV-GL den 6. desember

OM KONKURRANSEN

Kåringen er tipsbasert, og du har mulighet til å tipse inn hvem du vil gjennom sommeren, frem til deadline settes i slutten av august - så fremt det er snakk om en leder i det private næringsliv under 35 år, det vil si født 1.1.1984 eller senere.
Kandidatene filtreres gjennom referansesjekker, vurdering fra fagekspert i kategori, intervjuer hos Mercuri Urval, og til slutt jurybedømning. Kåringen ender i en toppliste på inntil 100 navn, hvorav topp ti premieres, og hvor den øverste er «årets ledertalent 2019».
Det kåres også vinnere i de åtte underkategoriene konkurransen er delt inn i. Ettersom det er ulike kriterier man måles på, er det mulig å gjøre det bra i hovedkonkurransen (hvor den potensielle fremtidige konsernsjefen skal finnes), selv om man ikke når opp i en av underkategoriene (som er fagspesifikk).Les Mer

Følgende krav stilles til ledertalentene

35 år eller yngre (født 1982 eller senere)
Har resultat-, personal- og/eller beslutningsansvar
Utmerket seg som leder i næringslivet

TOPP 10 2019

TOPPEN AV KATEGORIEN

ÅRETS JURY
Cathrine Foss Stene (leder)
Partner hos Implement Consulting, tidligere konserndirektør hos SAS og Schibsted.
Håkon Haugli
Leder i Innovasjon Norge, tidligere direktør i Abelia, NHOs forening for teknologibedrifter. Har bakgrunn fra McKinsey, og har sittet på Stortinget for Arbeiderpartiet.
Karl Munthe-Kaas
Daglig leder og gründer i den digitale dagligvareleverandøren Kolonial.no. Tidligere premiert som kategorivinner i Ledertalentene.
Benedicte Schilbred Fasmer
Tidligere konserndirektør for bedriftsmarkedet i DNB. Har bakgrunn fra lederroller i Argentum og Sparebanken Vest. I 2012 fikk hun Gabrielsen Prisen for beste kvinnelige styrelederkandidat til store foretak.
Tidligere års liste