LEDERTALENTENE 2020
I samarbeid med executive search-selskapet Mercuri Urval,
samt NHO og Finn.no skal E24 for tolvte gang kåre Norges
fremste ledertalenter.

OM 2020-KONKURRANSEN

Kåringen er tipsbasert, og du har mulighet til å tipse inn hvem du vil gjennom våren og sommeren. Deadline var 21. august. Nå blir det opp til juryen å bruke høsten til å finne vinnerne.
De som deltar tipses inn av publikum. For å kunne delta må de være under 35 år (født 1.1.1985 eller senere), og være en leder i det private næringsliv.
Kandidatene filtreres gjennom referansesjekker, vurdering fra fagekspert i kategori, intervjuer hos Mercuri Urval, og til slutt jurybedømning. Kåringen ender i en toppliste på inntil 100 navn, hvorav topp ti premieres, og hvor den øverste er «årets ledertalent».
Det kåres også vinnere i underkategoriene konkurransen er delt inn i. Ettersom det er ulike kriterier man måles på, er det mulig å gjøre det bra i hovedkonkurransen (hvor den potensielle fremtidige konsernsjefen skal finnes), selv om man ikke når opp i en av underkategoriene (som er fagspesifikk).Les Mer

Kategoriene

Følgende krav stilles til ledertalentene

35 år eller yngre
Har resultat-, personal- og/eller beslutningsansvar
Utmerket seg som leder i næringslivet

TOPP 10 2019

TOPPEN AV KATEGORIEN

Jury 2020
Cathrine Foss Stene (leder)
Partner hos Implement Consulting, tidligere konserndirektør hos SAS og Schibsted.
Håkon Haugli
Leder i Innovasjon Norge, tidligere direktør i Abelia, NHOs forening for teknologibedrifter. Har bakgrunn fra McKinsey, og har sittet på Stortinget for Arbeiderpartiet.
Martin Schütt
Gruünder og daglig leder for Askeladden - som står bak selskaper som Cutters, Dr. Droppin, Verd m.fl. Han har bakgrunn som premiert ledertalentm han var kategorivinner og topp ti i Ledertalentene i fjor.
Benedicte Schilbred Fasmer
Tidligere konserndirektør for bedriftsmarkedet i DNB. Har bakgrunn fra lederroller i Argentum og Sparebanken Vest. Er nå påtroppende konserndirektør for bedriftsmarkedet i Fremtind Forsikring.
Maria Moræus Hanssen
Hun har hatt en rekke viktige roller i selskap som Aker og Yara her hjemme, men også internasjonalt: Var konsernsjef i det tyske energiselskapet DEA, og ble så visekonsernsjef i Wintershall DEA når de to slo seg sammen.
Tidligere års liste