Interesserer du deg for samspillet mellom økonomi, mennesker og teknologi?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelLeder for virksomhetsstyring
ArbeidsgiverVID Vitenskapelige Høgskole AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeIdeelle organisasjoner, Kirke og menighet, Forskning, utdanning og vitenskap
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Controller, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering
Søknadsfrist05.06.2022

Leder for virksomhetsstyring

VID vitenskapelige høgskole er i sterk vekst og har ambisjoner om å bli universitet. For å lykkes med dette, er de avhengige av en sunn og bærekraftig økonomi.

Økonomiseksjonen ved høgskolen søker nå en resultatorientert leder for virksomhetsstyring som vil fungere som en støttefunksjon inn mot organisasjonens avdelinger og fakulteter. Du vil få det overordnede ansvaret for høgskolens virksomhetsstyring som innebærer alt fra budsjettering til handlingsplaner, risikoanalyse og direkte oppfølging av resultater ute hos de ansatte. Rollen innebærer en tydelig kontrollerfunksjon, hvor hovedoppgaven blir å finne ut av hvordan organisasjonen kan driftes på best mulig måte og tilrettelegge for fremtidig vekst og utvikling.

Som leder for virksomhetsstyring må du trives i arbeid med mennesker, da mye av arbeidet vil dreie seg om veiledning av ledere og ansatte. Riktig kandidat har gode kommunikasjonsferdigheter som videre evner å bygge gode relasjoner og samarbeid på tvers av organisasjonen. En strategisk og analytisk tilnærming vil også være avgjørende for å lykkes i rollen.

Interesserer du deg for samspillet mellom økonomi, mennesker og teknologi?

Vi søker deg med god økonomiforståelse, relevant utdannelse og tre til fem års relevant arbeidserfaring. Har du gode IT-ferdigheter og interesse for å jobbe med datasystemer, vil dette være en stor fordel. I denne stillingen vil du kunne være med på å utvikle seksjonens digitale løsninger sammen med høgskolens ansatte.

Hos VID vitenskapelige høgskole vil du være med på en vekstreise med et dyktig team og interessante arbeidsoppgaver. Det vil være muligheter for hjemmekontor, trening i arbeidstiden og fleksitid. For høgskolen er det viktig å tilrettelegge for at du skal lykkes og trives.

Økonomiseksjonen har til sammen syv ansatte og sitter sammen med administrasjonen i nyoppussede lokaler på Steinerud, rett i nærheten av Majorstuen i Oslo. Stillingen rapporter til økonomisjef.

Dersom du tenker at dette kan være noe for deg, ta gjerne kontakt med våre rådgivere fra Assessit for mer informasjon om stillingen.

Kontakter

  • Kontaktperson: Thea Kleiven
  • Stillingstittel: Senior Manager / Leder associates
  • Telefon: +47 473 01 088
  • Kontaktperson: Haaken Ulvin
  • Stillingstittel: Associate
  • Telefon: +47 415 93 764

Sted

Adresse: Diakonveien 12-18

Lignende stillinger|