Fremtidsrettet nordisk industrikonsern i utvikling og vekst søker Divisjonsdirektør

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelDivisjonsdirektør – Produkter og prosjekter
ArbeidsgiverMantena AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeDrift og vedlikeholdstjenester, Industri og produksjon, Verksindustri
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi

Mantena har lange tradisjoner og er en totalleverandør av vedlikeholdstjenester for skinnegående kjøretøy i Norden. Konsernet har ambisiøse mål med nye forretningsområder og vekst.

Divisjon Produkter og prosjekter er en forretningsenhet med stort vekstpotensiale innen vedlikehold av komponenter samt oppgradering og digitalisering av skinnegående materiell for kunder i Norge og Sverige. Divisjonen har i dag ca. 250 medarbeidere og en årlig omsetning på ca. 500 mill. NOK. Som divisjonsdirektør får du ansvaret for å lede og utvikle en distribuert organisasjon med fullt P&L-ansvar.

Vi søker en offensiv og drivende leder med stor gjennomføringskraft og solid erfaring fra å utvikle industriell virksomhet. Erfaring fra prosjektledelse og logistikk/lager er også relevante kompetanseområder. Kunnskap om forretningsutvikling og strategisk forståelse for kompleksiteten i anbuds- og kundearbeidet er viktig.

Du har en lederstil og kommunikasjonsform som gir tillit internt og eksternt. Stillingen stiller høye krav til strategisk og kommersielt fokus og evne til å involvere, motivere og skape entusiasme for endring, kontinuerlig forbedring og vekst.

Mantenas virksomhet er kritisk for å opprettholde en sikker og effektiv trafikk med gode kundeopplevelser på jernbane. Stillingen inngår i konsernledelsen og gir en unik mulighet til å videreutvikle en stor og stolt virksomhet som leverer tjenester i en bærekraftig og miljørettet bransje. Den rette kandidaten ser både muligheter og utfordringer og har riktig erfaring, trygghet og kraft til å lykkes.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi v/Magne Amundsen, tlf. 916 56 101, Christian Heiberg, tlf. 992 98 574 eller Morten Bjørnå, tlf. 977 11 440. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i en innledende fase. Søknad med CV sendes snarest.

Kontakter

  • Kontaktperson: Magne Amundsen
  • Stillingstittel: Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 916 56 101
  • Kontaktperson: Christian Heiberg
  • Stillingstittel: Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 992 98 574

Sted

Adresse: JERNBANETORGET 1