Norsk Tipping søker en fremoverlent og relasjonssterk økonom!

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelBusiness Controller
ArbeidsgiverNorsk Tipping
TypeFast
LokasjonHamar
BransjeKonsulent og rådgivning, Økonomi og regnskap, IT
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Analyse, Økonomi og regnskap
Søknadsfrist04.10.2022

Er du en engasjert og fremoverlent økonom med strategisk blikk og solid forretningsforståelse, som liker å se helheten? Har du god samfunnsforståelse og interesse? Blir du motivert av å gjøre andre gode? Ønsker du å utnytte din kompetanse i et av de mest synlige selskapene i Norge? I så fall bør vi snakke sammen!

Hva ønsker vi?

Vi skal styrke selskapets økonomistyring, herunder virksomhets- og risikostyring, og søker deg som ønsker å jobbe med business controlling, inklusive analyse og forbedringsarbeid på tvers og på alle nivåer i selskapet, og tett på selskapets viktigste prosesser. Stillingen rapporterer til direktør for Økonomi og virksomhetsstyring, og i tillegg til å jobbe tett med avdelingens andre controllere vil du også samarbeide med øvrige avdelinger innenfor både økonomisk analyse og strategiske tema. Du vil bli en sentral medarbeider, som har ansvar for å legge til rette for gode beslutninger, bidra til å operasjonalisere selskapets strategi, og følge opp gjennomføringen av disse. Som controller vil du bidra inn i ledergruppene til ulike avdelinger i selskapet og være deres finansielle rådgiver.

Hvem er du?

Først og fremst; du er en god relasjonsbygger med et godt strategisk blikk, og du er trygg i rollen som kritisk venn på ulike nivåer.

Andre viktige egenskaper i stillingen:

 • Du er glad i tall og analyser, men enda mer evner du å trekke innsikt ut av analysene, og å formidle på ulike nivåer.
 • Du tenker helhet og forstår totalbildet til virksomheten (hva påvirker hva, og hvorfor), og ser det du jobber med som en del av helheten
 • Du har kjennskap til- eller erfaring med smidig økonomistyring
 • Du er nysgjerrig på og interessert i å skjønne de underliggende verdidriverne på ulike nivåer i virksomheten
 • Du er strukturert, og trives med å jobbe selvstendig, men du er også trygg i rollen som prosessdriver
 • Du har en sterk driv og egen motivasjon for å få ting gjort og levert i tide og med god kvalitet
 • Du er uredd, og tør å utfordre det bestående og etablerte sannheter
 • Du har en god skriftlig og muntlig kommunikasjon, inkludert evne til å forenkle komplekse sammenhenger og forklare på en forståelig måte
 • Du er nysgjerrig og liker å utforske nye digitale verktøy

Du har gjerne 2-5 års relevant erfaring fra sammenlignbar stilling i et selskap på størrelse med eller større enn Norsk Tipping, eller bakgrunn som konsulent med relevante referanser. Men, om du har en annen bakgrunn som du selv vurderer som relevant, vil vi gjerne snakke med deg likevel.

Hvorfor velge selskapet og denne muligheten?

Vi tror rette vedkommende først og fremst motiveres av stillingens karakter, med alle dens utfordringer og muligheter; en synlig, sentral og viktig bidragsyter til virksomhetsstyringen av selskapet. Her vil du komme tett på de ulike avdelingsdirektørene, være en av deres nærmeste rådgivere, og bidra til gode ledelsesbeslutninger. I Norsk Tipping vil du bli en del av et kompetent og engasjert faglig miljø, med gode muligheter for læring og faglig utvikling.

Noe mer du lurer på?

Da må du gjerne ta kontakt med Frode Bjørnæs i Hartmark Executive Search, tlf. 958 24 529 eller evt. direktør Økonomi og virksomhetsstyring, Stein Willy Andreassen, tlf. 951 69 065. Søknadsfrist: 4. oktober.

Kontakter

 • Kontaktperson: Frode Bjørnæs
 • Stillingstittel: Partner/Rådgiver
 • Telefon: +47 958 24 529
 • Kontaktperson: Stein Willy Andreassen
 • Stillingstittel: Direktør Økonomi og virksomhetsstyring
 • Telefon: +47 951 69 065

Sted

Adresse: Måsåbekkvegen 20