Vil du ha en spennende lederstilling innen arbeid og inkludering?

Publisert: Publisert:
StillingstittelDaglig leder
ArbeidsgiverPrima AS
TypeFast
LokasjonHeimdal
BransjeAnnet, Ideelle organisasjoner, Offentlig administrasjon
StillingsfunksjonLedelse
Søknadsfrist04.06.2023

Hos Prima AS blir du en del av et engasjert, aktivt og inkluderende arbeidsmiljø hvor menneskene står i fokus. Du vil få en utfordrende og spennende lederstilling i et selskap som er i endring og utvikling. Som daglig leder i Prima AS blir du en viktig bidragsyter til at Prima blir Norges beste arena for kvalifisering til jobb. Du vil rapportere til styreleder og være ansvarlig for å lede og utvikle selskapet i tråd med vedtatte strategier og mål, og du vil få ansvar for varig tilrettelagt arbeid, arbeidsforberedende trening, produksjons- og kvalifiseringsarenaer i selskapet og lærekandidater.

Dette innebærer arbeidsoppgaver som å:

 • Ansvarlig for å lede selskapet i tråd med vedtatte strategier
 • Bidra til innovative, bærekraftige og effektive løsninger som kvalifiserer til arbeid
 • Videreutvikle og etablere opplæringsarenaer for fremtidens arbeidsmarked
 • Etablere handlingsplaner for kvalifisering til arbeid
 • Arbeide for kontinuerlig forbedring og profesjonalisering for arbeid og inkludering
 • Ansvarlig for god og solid økonomistyring for selskapet og ansatte
 • Bygge gode relasjoner både mot sentrale kunder og samarbeidspartnere
 • Sørge for god kommunikasjon og relasjon mellom selskapene i konsernet

Vi ser for oss at du har relevant utdanning innen ledelse og administrasjon, gjerne masternivå, men relevant og god erfaring kan kompensere for noe av utdanningskravet. Du må ha god kjennskap til faget arbeid og inkludering og solid erfaring og innsikt innenfor økonomi- og virksomhetsstyring, hvor du har blitt vant med å jobbe etter budsjett og målkrav. Du kjenner også godt til lover, regler og forskrifter som gjelder for bransjen, og har god forretnings- og organisasjonsforståelse.

Vi ønsker at du har bred erfaring med ledelse på overordnet nivå, og er en trygg leder med dokumenterte resultater fra operativ og strategisk ledelse. Du er lyttende og gir rom for utvikling. Du har et stort engasjement for virksomheten og de ansatte, og har en tillitsskapende, åpen og inkluderende lederstil. En av dine styrker er at du er god på å presentere budskap og skape forståelse og engasjement. I tillegg er du god på igangsetting og gjennomføring av prosesser, og trives med å være nyskapende og kreativ. Du er ansvarsfull og samarbeidsorientert/ lagspiller. Det kreves gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Dersom du synes dette virker spennende så mottar vi gjerne din søknad.

Om du har spørsmål kan du kontakte en av våre rådgivere i Assessit. Alle henvendelser til Assessit behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Prima i prosessens innledende fase. I henhold til Offentleglova kan navn, alder, stillingstittel og bostedskommune bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste. Arbeidsmarkedsloven krever at bedrifter som tilbyr tiltaket varig tilrettelagt arbeid (VTA), skal kreve framleggelse av politiattest etter Politiregisterloven §39. Denne må legges fram ved ansettelse og trenger ikke legges ved søknaden.

Kontakter

 • Kontaktperson: Gunn Elin Trettsveen
 • Stillingstittel: Associate
 • Telefon: +47 454 55 043
 • Kontaktperson: Per Kristian Øwre
 • Stillingstittel: Partner/Regionleder Trondheim
 • Telefon: +47 913 75 565

Sted

Adresse: Idrettsveien 2