Key Account Manager

Publisert: Publisert:
StillingstittelKAM
ArbeidsgiverSiemens AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBygg og anlegg, Elektronikk, Drift og vedlikeholdstjenester
StillingsfunksjonSalg/Teknisk salg, Salg

KAM - Digitalisering av bygg og infrastruktur

Vi søker en resultatorientert KAM med vinnerinstinkt, for videreutvikling av markedet med base i Siemens sin topp range produktportefølje og løsninger. Ditt hovedfokus vil være på å videreutvikle allerede eksisterende kunder gjennom innsalg av nye tjenester og løsninger.

Viktige arbeidsoppgaver;

 • Budsjettansvar for en definert og eksisterende kundeportefølje, inkludert strategiske storkunder.
 • Planlegge- og gjennomføre en proaktiv og oppsøkende salgsprosess med utgangspunkt i en tydelig salgs- og markedsstrategi.
 • Inngåelse og oppfølging av avtaler/kontrakter.
 • Relasjonsbygging mot nye kunder, men uten budsjettansvar knyttet til disse.
 • Planlegging og gjennomføring av salgsfremmende tiltak som f.eks. seminarer og kundearrangement.

For å lykkes i rollen må du ha god forretningsforståelse og kremmerånd . Du er utadvendt og tillitsvekkende, og skaper gode og langsiktige relasjoner. Du må like å arbeide i team og se nytten av å oppnå resultater i nært samarbeide med kolleger. Du evner å arbeide selvstendig og strukturert, og stiller krav til kvalitet og pålitelighet både hos deg selv og dine kolleger. Vårt fag er i stadig utvikling, og du må derfor være interessert i å holde deg oppdatert innenfor relevant teknologi via selvstudie samt via deltakelse på relevante kurs.

Du har kompetanse innen account management, styring av virtuelle team og utvikling av Norges største entreprenører eller kunder innen bygg. Erfaring med salg rettet mot bransjen er en fordel, men erfaring med salg innen annen service, drift og forvalting kan også være aktuelt. Du må kunne vise til gode salgsresultater og drives av utvikling. Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig er essensielt, da mye av arbeidsspråket er på engelsk. Det er en forutsetning at du har god dataforståelse, og er fortrolig med bruk av IT.

Vi tilbyr et miljø som preges av innovasjon, samarbeid og faglig dyktighet hvor du gis mulighet for å forme din egen hverdag. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. Siemens har gode pensjons- og velferdsordninger og en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.

Den viktigste grunnen til å velge vårt team, er at du lar deg engasjere og ønsker å bidra. Du søker utfordringen med å utvikle et forretningsområde med ledende teknologi som påvirker mennesker og deres miljø og hverdag. Du ønsker å være med å skape fremtiden.

Vi utfører bakgrunnssjekk i alle våre rekrutteringsprosesser

Henvendelser vedrørende rollen kan rettes til Prime ved Knut Hauge, mob. 93211972 eller Sondre Løkken mob. 48029015.

Alle henvendelser behandles konfidensielt – om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Kontakter

 • Kontaktperson: Knut Hauge
 • Stillingstittel: Rådgiver
 • Telefon: +47 932 11 972
 • Kontaktperson: Sondre Løkken
 • Stillingstittel: Research & analyse
 • Telefon: +47 480 29 015

Sted

Adresse: Østre Aker vei 88