Ønsker du en jobb der kvalitet er i fokus og drivkraften er høy?

Publisert: Publisert:
StillingstittelKvalitetssjef
ArbeidsgiverSteertec Raufoss AS
TypeFast
LokasjonRaufoss
BransjeBygg og anlegg, Industri og produksjon, Metaller og mineraler
StillingsfunksjonRevisjon og kontroll, HMS, Kvalitetssikring

Kvalitetssjef

Som kvalitetssjef vil ditt overordnede oppdrag være å lede kvalitetssikringen til Steertec, gjennom proaktiv oppfølging sikre tilfredsstillende nivå på virksomhetens kvalitetsarbeid og styringssystemer i Norge. Hos oss vil kvalitetssjef også være HMS ansvarlig. Dette innebærer ansvar for organisering og ledelse av kvalitetsavdelingen på stedet, med planlegging, utarbeidelse og implementering av kvalitetsstandarder, samt igangsetting av korrigerende og forebyggende tiltak. Du skal også bistå organisasjonen i arbeidet med å utvikle og implementere moderne, effektive og fremtidsrettede rutiner og kvalitetssystemer for å sikre kvalitet i alle avdelinger. Videre vil du være ansvarlig for planlegging og gjennomføring av interne og eksterne revisjoner (IATF16949, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001, VDA-revisjoner).

Sentrale ansvarsområder kan være

 • HMS ansvarlig
 • Sikre overholdelse av juridiske/forskriftsmessige krav som PSCR, samt kundespesifikke krav
 • Overvåke serieproduksjon for konsistent overholdelse av testspesifikasjoner, utstede utgivelser for serieprosesser
 • Organisering av testutstyrsstyring og intern og ekstern avvikshåndtering
 • Implementering og organisering av konkrete analyser innenfor rammen av kvalitetsstyring, samt opplæringstiltak på tvers av avdelinger
 • Fremme kvalitetsbevissthet
 • Tverranleggsansvar for optimalisering og vedlikehold av det integrerte styringssystemet
 • Lokalt vedlikehold av CAQ-systemet (Böhme &Weihs)
 • Implementering av Q-strategier

Hvem er du?

For å lykkes i rollen som kvalitetssjef bør du være motivert av muligheten til å hjelpe Steertec med å opprettholde suksess i sin bransje, med høy kvalitet i hele organisasjonen. Vår foretrukne kandidat har en utpreget driv for å skape et miljø basert på kvalitet. Du er trygg på håndtering av normative og regulatoriske krav i bilindustrien, samt i stand til å analysere problemer på en strukturert måte og finne løsninger systematisk. Vi tror at dine gode kommunikasjonsferdigheter kombinert med sterke forhandlingsferdigheter og evne til å kunne "lese rommet" alltid har vært en av dine suksessfaktorer. Du har en hands on mentalitet med høy ansvarsfølelse og struktur.

Videre er du sannsynligvis en person som er komfortabel med, og interessert i, synlighet på tvers av organisasjonen, og er ivrig etter å jobbe nær ledelsen og lederen for kvalitet i Willi Elbe gruppen. Som person er den rette kandidaten selvstendig, åpen og nysgjerrig, samtidig som du er teamorientert og samarbeidsvillig. Den rette kandidaten har relevant høyere utdanning og erfaring med tilsvarende arbeid. Sertifisering som kvalitetsleder og internrevisor (f.eks. VDA6. 3) og PSCR-sertifisering er ønskelig, men ikke et krav.

Hva tilbyr vi?

I Steertec vil du få varierte arbeidsoppgaver innefor et spennende fagfelt, men stor grad av selvstendighet. Hos oss er det kort beslutningsvei og store påvirkningsmuligheter. Du vil også få mulighet til å samarbeide tett med leder for Willi Elbe Gruppen og de øvrige avdelingene.

KONTAKTINFO RÅDGIVERE I THE ASSESSMENT COMPANY

Kontakt våre rådgivere i The Assessment Company for å få tilsendt mer informasjon eller for en uforpliktende samtale; Amund Kristiansen, amund.kristiansen@theac.no / 917 18 762 eller Isabel Andersen Mougios, isabel.andersen.mougios@theac.no / 926 82 929 . Du kan også registrere deg som interessent ved å trykke Søk her . Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakter

 • Kontaktperson: Amund Kristiansen
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 917 18 762
 • Kontaktperson: Isabel Andersen Mougios
 • Stillingstittel: Management Consultant Oslo
 • Telefon: +47 926 82 929

Sted

Adresse: Kildalsvingen 8