Vil du jobbe i et av Nordens mest hurtigvoksende konsulentselskaper med mennesker og organisasjoner i sentrum?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelBusiness Consultant / Management Consultant
ArbeidsgiverTHE ASSESSMENT COMPANY AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Konsulent og rådgivning, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Rådgivning, HR, personal og rekruttering
Søknadsfrist16.01.2022

Er du engasjert, strukturert og nysgjerrig, og liker å jobbe i et prestasjonsorientert miljø? Vår oppdragsmengde er stor – og voksende – og derfor søker vi løsningsorienterte og imøtekommende mennesker som skal være med på å utvikle vår virksomhet videre.

Vår omsetning har økt fra 7 MNOK i oppstarten i 2015 til over 100 MNOK i 2021. Fra å være et ledende konsulentmiljø i Norge er vår neste ambisjon å bli Nordens mest anerkjente konsulentmiljø.

Som Business Consultant eller Management Consultant i The Assessment Company (AC) skal du aktivt bidra innen en eller flere av våre tjenesteområder, som omfatter blant annet organisasjonsanalyser, rekrutterings- og utvelgelsesprosesser, og trenings- og utviklingsprogrammer. Avhengig av din kompetanse og ditt interessefelt, vil du også bli tildelt oppgaver og ansvar innen andre områder som vil understøtte alt vi er og alt vi gjør. Fleksibilitet og vilje og evne til å lære er sentralt.

Hva er AC?

The Assessment Company (AC) er et konsulentselskap som er ledende innen strategisk og operativ rådgivning. Vårt mål er å hjelpe kunder med å utvikle deres organisasjon til å oppnå sine ambisjoner og dermed skape verdi og varig endring. AC byr på innovative og effektive konsepter innenfor strategi- og organisasjonsutvikling, trening og kompetanseutvikling og rekruttering og utvelgelse. Vi har fysisk tilstedeværelse i Norge og Sverige, og leverer tjenester til kunder i Europa. AC er i kraftig vekst, og vi er i dag over 50 konsulenter med forskjellige fagbakgrunner.

AC bærer preg av et særdeles godt arbeidsmiljø hvor raushet, omtanke, humor og nærhet står høyt. Vi er et verdistyrt selskap som jobber med hjertet utenpå skjorta, vi viser stor respekt for hverandre og våre kunder og er stolte av arbeidsplassen vår. Vi har en flat organisasjonsstruktur og et uformelt miljø, beslutninger tas raskt og kulturen bærer preg av å være fremoverlent og offensiv.

Hvorfor jobbe i AC?

 • Jobb i et fremoverlent miljø med god takhøyde, og på Nydalens kuleste takterasse med utsikt over Oslofjorden, rett ved Nydalen t-banestopp
 • Bli en utfordrer, som oss! Vi tror på å tenke annerledes – og derfor utviklet vi PEOPLE LAB. som er et helt unikt verktøy i våre arbeidsprosesser. Med PEOPLE LAB. har vi bygget et toppidrettssenter for næringslivet. PEOPLE LAB.
 • Variert og faglig kompetanse på tvers av tjenesteområder bidrar til utvikling. Vi utvikler mennesker og organisasjoner i vårt arbeid, men vi vil også utvikle oss selv
 • Fleksikontor – vi ønsker selvfølgelig å se mye til deg men står ikke i veien om du har et behov eller ønske om å jobbe hjemmefra til tider
 • Byens beste kantineordning med et utvalg av varme retter, supper, salatbuffé, smoothies og sandwicher hver dag (de dagene vi ikke er tvunget til å forholde oss til koronarestriksjoner.. )

Vi tror at den som lykkes best i rollen har:

 • høyere utdanning innen HR, økonomi, markedsføring e.l. og har alt mellom 2 til 20 år med relevant arbeidserfaring, og kommuniserer meget godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • god kjennskap til HR-relaterte prosesser
 • opptatt av det som skjer i næringslivet og samfunnet, interessert i mennesker og nysgjerrig på hva som påvirker atferd og utvikling hos individer og team
 • forretningsorientert og kommersielt anlagt, og lett bygger relasjoner med nye mennesker

I et sunt miljø, der innovasjon og kvalitet står i fokus finnes det ingen spisse albuer. Kulturen i AC fremmer mangfold og samarbeid, og vi bruker trening aktivt i egen utvikling. Hos oss må du evne å by på deg selv, dele av din kompetanse og bidra til å videreutvikle en kultur hvor vi unner hverandre å lykkes. Til gjengjeld vil vi gi deg en arbeidsplass som utfordrer, bygger og motiverer. Vi skal være med og utvikle vår bransje, gjennom å levere innovative og smarte løsninger for ambisiøse kunder.

Vil du være med å utvikle noen av Norges mest spennende virksomheter, send oss din søknad eller plukk opp telefonen og ring Marius Kjerneth på telefon 95045635 eller Ida Beinnes Hoff på telefon 48959465.

For mer informasjon om oss se www.theac.no.

Kontakter

 • Kontaktperson: Marius Kjerneth
 • Stillingstittel: Management Consultant
 • Telefon: +47 950 45 635
 • Kontaktperson: Ida Beinnes Hoff
 • Stillingstittel: Partner / Management Consultant
 • Telefon: +47 489 59 465

Sted

Adresse: Nydalsveien 28

Lignende stillinger|