Vil du være med på å utvikle fremtidens sirkulærøkonomi for plast?

Publisert: Publisert:
StillingstittelCommercial Manager Circular Solutions
ArbeidsgiverAion AS
TypeFast
LokasjonLysaker
BransjeIdeelle organisasjoner, Industri og produksjon, Miljøtjenester
StillingsfunksjonSalgsledelse, Salg, Salg/Løsningssalg
Søknadsfrist29.05.2022

Visste du at det produseres om lag 400 millioner tonn plastavfall i verden hvert år – og at kun 15 % av dette avfallet resirkuleres? Industriaktører med ambisjoner innen sirkularitet og grønn konkurransekraft strever med å finne bærekraftige løsninger for deres nødvendige plastprodukter. AION er godt i gang med å etablere seg som en ledende leverandør av sporbar sirkulær plast med dokumenterte bærekraftseffekter. På denne måten vil AION bidra til å bremse og slanke den totale ressursøkonomien rundt plast og skape verdi for våre kunder. AION er et selskap i Aker-familien

Som Commercial Manager Circular Solutions vil du være sentral for AIONs videre vekst gjennom å etablere gode og solide forhold med ambisiøse kunder som ønsker å styrke sin grønne konkurransekraft. Med ende-til-ende sporbarhet på plastprodukter laget av resirkulert plast og en unik forretningsmodell med Circularity as a Service. Vi utfordrer industrien til å tenke nytt rundt plast som materiale og jobber tett med våre kunder for å realisere håndfaste og bærekraftige løsninger.

I rollen vil du både etablere nye og varige kunderelasjoner, samt være en trusted advisor for noen av våre største kunder. I arbeidet med å ta frem gode løsninger for våre kunder vil du jobbe tett sammen med AIONs tverrfaglige team som bidrar til å tilpasse både sirkulære løsninger og fysiske produkter i tråd med kunders behov og forventinger.

Hverdagen i korte trekk:

 • Generere leads og prospekter gjennom aktiv og oppsøkende dialog med potensielle kunder
 • Drive kundedialogen fremover til gjensidig gode avtaler
 • Videreutvikle og opprettholde sterke, langvarige kunderelasjoner
 • Samarbeide tett med kollegaer internt og kunder for å sikre god og effektiv gjennomføring av prosjekter
 • Bidra til utviklingen av AIONs posisjon som ledende aktør i markedet

For å lykkes i rollen må du være resultatorientert og trives med å drive salgsprosesser som omfatter innovative verdiforslag. Du har, eller ønsker å bygge, kunnskap om bærekraftig business og sirkulærøkonomi. Du er komfortabel med å navigere usikkerhet, og du jobber svært løsningsorientert og relasjonsbyggende mot kunder. Som person er du forretningsorientert, analytisk og har svært gode kommunikasjonsegenskaper. Vi ønsker oss kolleger som har lyst til å være en del av et vinnerlag, er fleksible, og som har lidenskap for å løse noen av verdens største miljøutfordringer gjennom industrielle, kommersielle løsninger.

Dette er en unik mulighet til å få en spennende reise i et innovativt og bærekraftig vekstselskap.

Søknadsfrist er 29. mai 2022.

Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i utvelgelsesprosessen. Er du nysgjerrig på å høre mer eller har spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Ida Beinnes Hoff, tlf. 489 59 465

Bjørn Haraldseth, tlf. 905 62 920.

Kontakter

 • Kontaktperson: Ida Beinnes Hoff
 • Stillingstittel: Partner / Management Consultant
 • Telefon: +47 489 59 465
 • Kontaktperson: Bjørn Haraldseth
 • Stillingstittel: Management Consultant
 • Telefon: +47 905 62 920

Sted

Adresse: Widerøeveien 5

Lignende stillinger|