Generalsekretær til Norsk Lektorlag

Publisert: Publisert:
StillingstittelGeneralsekretær
ArbeidsgiverNorsk Lektorlag
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeOrganisasjoner, Arbeidstaker- og arbeidsgiverorganisasjoner, Barn, skole og undervisning
StillingsfunksjonLedelse, Undervisning og pedagogikk, Undervisning og pedagogikk/Lærer/Lektor
Søknadsfrist13.02.2023

Norsk Lektorlag har ambisiøse målsettinger for politisk gjennomslag, synlighet og fortsatt medlemsvekst. Organisasjonen arbeider for å bedre lønns- og arbeidsvilkår for lektorer, samt en styrking av lektorers muligheter for kompetanseutvikling og for faglige karriereveier. Med sterke faglige nettverk, relevante tjenester og nærhet til medlemmene har organisasjonen opplevd kraftig vekst. For å forvalte og videreutvikle organisasjonen er det behov for en strategisk og engasjert leder som brenner for Norsk Lektorlags bidrag i samfunnsdebatten.

Vil du bidra til å fremme Norsk Lektorlags interesser i samfunnsdebatten?Vi søker deg som motiveres av muligheten til å lede arbeidet med å videreutvikle en faglig sterk og fremoverlent fagforening. Som generalsekretær skal du sette retning for sekretariatet, og du vil legge til rette for god oppgaveløsning på bakgrunn av vedtatte målsettinger og strategi. Det vil være avgjørende at du evner å prioritere, planlegge og oppnå resultater gjennom andre.

Rett kandidat identifiserer seg med Norsk Lektorlags verdier og ønsker å være en pådriver i utdanningspolitiske spørsmål. Du har relevant ledererfaring og utdanning på masternivå. I tillegg har du et sterkt samfunnsengasjement. God organisasjonsforståelse, med kjennskap til fagforeningsarbeid og trepartssamarbeidet, vil være en fordel for å lykkes.

Stillingen rapporterer til politisk valgt leder/styreleder.

Har du spørsmål om stillingen? Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere i Assessit for en konfidensiell samtale: Kenneth Klev, tlf. 970 64 624, Haaken Ulvin, tlf. 415 93 764 eller Victoria Magnussen, tlf. 414 94 440.

Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, senest innen 13.02.2023. Alle henvendelser til Assessit behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Kontakter

  • Kontaktperson: Kenneth Ryvoll Klev
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 970 64 624
  • Kontaktperson: Haaken Ulvin
  • Stillingstittel: Senior Associate
  • Telefon: +47 415 93 764
  • Kontaktperson: Victoria Magnussen
  • Stillingstittel: Junior Associate
  • Telefon: +47 414 94 440

Sted

Adresse: Torggata 2