Vil du bidra til lønnsomme og miljøvennlige skipsløsninger?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelAdministrerende direktør
ArbeidsgiverFiskerstrand Verft AS
TypeFast
LokasjonFiskarstrand
BransjeIndustri og produksjon, Maritim og offshore
StillingsfunksjonLedelse, Ingeniør/Marinteknikk / Naval architecture
Søknadsfrist23.05.2022

Over 100 års erfaring og utvikling har gjort Fiskerstrand Verft AS til et av kystens mest renommerte kombinasjonsverft, som dekker både reparasjon, ombygging og nybygging. Kvalitet, kompetanse og pålitelighet er vårt varemerke. Verftet er inne i en spennende utviklingsfase, med en velordnet økonomi som grunnlag for videre vekst. Nåværende administrerende direktør skal pensjonere seg, og vi søker nå hans etterfølger.

Til å lede den videre utviklingen av verftet, ser vi etter en erfaren leder som lar seg motivere av en organisasjon med dyktige medarbeidere og stort potensiale.

Vi søker en person med høyere relevant utdanning, som evner å kombinere strategisk forretningsutvikling med operativ handling og konkret måloppnåelse. Rette vedkommende skal være god på å videreutvikle både individ og organisasjon, og må kunne dokumentere erfaring og resultat fra tidligere lederstillinger.

Vi ønsker oss søkere med erfaring fra maritim bransje, og bakgrunn fra skipsverft vil være en stor fordel. Teknisk interesse og forståelse er en forutsetning, og det vil være verdifullt med erfaring fra drift og prosjektgjennomføring, gjerne i kombinasjon med salg/markedsføring.

Den kommende verftsdirektøren skal ha naturlig autoritet og være trygg i samarbeid med andre. Samtidig skal du være raus, god til å lytte og enda bedre til å handle. Du må trives i lederrollen, og du må være relasjonssterk. Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner er derfor en forutsetning.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø i en utfordrende og spennende stilling. Bedriften har høy fagkompetanse, store ambisjoner og stort potensiale.

Lar du deg inspirere av en visjon om å skape bærekraftig maritim utvikling, kan dette være riktig stilling for deg.

Om du vil ha mer informasjon eller har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Mercuri Urval v/ Ole Petter Bratteberg tlf. 975 59 036, eller styreleder Sveinung Flem tlf. 900 94 510

Kontakter

  • Kontaktperson: Ole Petter Bratteberg
  • Stillingstittel: Konsulent, Mercuri Urval
  • Telefon: +47 975 59 036
  • Kontaktperson: Sveinung Flem
  • Stillingstittel: Styreleder
  • Telefon: +47 900 94 510

Sted

Adresse: RISEVEGEN 23

Lignende stillinger|