Avinor søker Senior Prosjektleder Programstyring Remote Towers

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelSenior prosjektleder
ArbeidsgiverAvinor AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, IT, Luftfart
StillingsfunksjonProsjektledelse
Søknadsfrist23.05.2022

Vil du være med og utvikle fremtidens luftfart?

Avinor installerer fjernstyrte tårn på 15 lufthavner og overfører kontrollen til et tårnsenter i Bodø. Satsingen er strategisk viktig for Avinor og omfatter så vel omstilling som implementering av ny teknologi. Programmet er i en utrullingsfase, og så langt er tårn på fire lufthavner fjernstyrt fra tårnsenteret i Bodø. I denne fasen av programmet skal 15 tårn fjernstyres fra tårnsenteret. Vi ønsker å styrke teamet vårt med en senior prosjektleder. Du vil få selvstendige spennende oppgaver samtidig som du vil delta i programmets ledergruppe.

Alle Avinors teknologer og teknologiprosjektmiljøer er nå samlet under Teknologidivisjonen for å gjøre Avinor til et tydeligere teknologiselskap med et samlet og sterkt fagmiljø. Den nyopprettede avdelingen Teknologi Prosjekt i Teknologidivisjonen består av ca. 30 ansatte og styrkes nå med ytterligere ressurser. Avdelingen skal være et Centre of Excellence som bistår hele Avinor med prosjektkompetanse innen teknologiområdet. Spennet går fra å gjennomføre de store teknologiprogrammene med milliardprosjekter til mindre teknologiprosjekter.

Til enheten Remote Services i Teknologi Prosjekt søker vi nå en senior prosjektleder til program for fjernstyrte tårn. Ansvarsområdet vil være planlegging og gjennomføring av større tekniske prosjekter med høy grad av kompleksitet og å inngå som del av programledelsen for Remote Towers-programmet. Rollen er svært selvstendig, og gir store muligheter for å påvirke sluttproduktet og gjennomføringen, så vel som egen arbeidshverdag. Vi ser etter deg som brenner for ny teknologi og har sterk metodekompetanse innen prosjektledelse. Er du i tillegg løsningsorientert, strukturert og god til å få med deg mennesker, kan dette være en unik mulighet til å bli med på et prosjekt som er verdens største satsning innenfor området fjernstyrte tårn, og som får stor oppmerksomhet internasjonalt.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Gjennomføring av prosjekter i henhold til prosjektenes beslutningsgrunnlag
 • Rapportering på fremdrift, økonomi, risiko og usikkerhet
 • Disponere prosjektmedarbeideres tid- og ressursinnsats optimalt for prosjektet, og sørge for at alle prosjektdeltakere har en god forståelse av prosjektets målsetning
 • Delta i vurderinger av nye konsepter og prosjekter som legges til enheten Remote Services.

Kvalifikasjoner:

 • Ved behov kunne sikkerhetsklareres til nasjonalt hemmelig (H)
 • Relevant høyere utdannelse minimum tilsvarende Bachelornivå
 • Mer enn 5 års erfaring som prosjektleder
 • Erfaring fra større komplekse prosjekter
 • God forståelse for økonomi-, risk- og usikkerhetsprosesser

Det er en fordel om du har erfaring fra prosjekter underlagt omfattende regulatoriske krav. Erfaring fra leveranser innenfor luftfart vil være et pluss, men er ingen forutsetning.

Avinors verdier åpen, ansvarlig, handlekraftig og kundeorientert er viktige i arbeidshverdagen og vektlegges i vår vurdering av deg som kandidat.

Vi tilbyr et godt og faglig utviklende arbeidsmiljø i moderne lokaler i Bjørvika i Oslo. Avinor kan tilby konkurransedyktig lønn, forsikringer og gode velferdsordninger.

Avinor AS ønsker mangfold i selskapet når det gjelder kjønn, alder og kulturell bakgrunn.

Registrer din interesse snarest, og senest innen 23. mai 2022.

For mer informasjon ta gjerne kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Hilde H. Bachmann, telefon 408 51 957 eller Marte Rønningstad Skjæret, telefon 952 78 687.

Kontakter

 • Kontaktperson: Hilde Heines Bachmann
 • Stillingstittel: Management Consultant
 • Telefon: +47 408 51 957
 • Kontaktperson: Marte Rønningstad Skjæret
 • Stillingstittel: Business Consultant
 • Telefon: +47 952 78 687

Sted

Adresse: Dronning Eufemias gate 6

Lignende stillinger|