Har du kompetanse innen tverrfaglige prosjekter, BI, SQL og Agile metodikker? Sjekk ut denne mulighetenStillingstittelIT-konsulent innen Forretningsanalyse
ArbeidsgiverISS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeRenhold / Renovasjon, Eiendom, Drift og vedlikeholdstjenester
StillingsfunksjonIT, Utvikling

Bli kjent med ISS Facility Services

ISS Norge har en Lean og meget kompetent IT-avdeling i Norge. Nå vil vi styrke laget med en IT-konsulent innen Forretningsanalyse. Stillingen vil få en aktiv rolle i ISS Norge sin videre digitaliseringsreise og jobbe i krysningspunktet mellom IT og forretning. Stilling rapporterer til Head of Data Science og ha arbeidssted i Kværnerbyen i Oslo (med fleksibilitet i forhold til hjemmekontor)

Har du lyst på en sentral IT-rolle gjennom datadrevet forretningsutvikling i et internasjonalt selskap? Da vil denne rollen være et meget godt alternativ for en videre karriere hos oss.


Vi tilbyr

  • En sentral stilling der din kompetanse er etterspurt og du kan utgjøre en forskjell.
  • Varierte oppgaver og prosjekter i skjæringspunktet mellom system, organisasjon, brukere og forretning.
  • Et godt arbeidsmiljø som preges av samarbeid og høy grad av selvstendig ansvar.
  • Karrieremuligheter i og utenfor Norges grenser.
  • Vi ønsker at du skal lykkes i jobben i din, derfor har vi fokus på god onboarding og kontinuerlig opplæring, dette ivaretas av ISS sin interne opplæringsavdeling.
  • Du vil jobbe i et meget sterkt faglig miljø.


Hva er målet med rollen?

Vårt mål er at rollen skal bidra til raskere digitalisering og bedre integrasjon mellom ISS Norge sine ulike systemer og plattformer.

Alle stabsfunksjoner i ISS har som formål å støtte forretningen best mulig og bidra til at ISS leverer tjenester som overgår kundene sine forventninger. Rollen vil derfor jobbe på tvers av divisjoner, samt støtte andre stabsfunksjoner til å nå deres mål. En viktig del av oppgavene blir å støtte Finansavdelingen i deres digitaliseringsreise.


Hvem er vi på jakt etter?

Vi søker deg med 1-2 års relevant erfaring innen Business Intelligence og tverrfaglig prosjektdeltagelse. Det er ønskelig med en høyere utdanning innen IT, men dette kan kompenseres med erfaring og interesse.

Vi ønsker at du har erfaring med flere av følgende elementer; Power BI, SQL  og agile metodikker.  Har du kjennskap til Javautvikling er dette en fordel. Du må snakke og skrive godt norsk/skandinavisk og engelsk, samt ha evnen til å kommunisere godt med kollegaer på ulike nivåer i organisasjonen. Du må ha forståelse for økonomi og kan analyse og kartlegge behov fra finansavdelingen. Forståelse innen finansielle systemer er en klar fordel.

For å lykkes i rollen tror vi du må være analytisk og resultatbevisst, med evnen til å se løsninger der andre ser problemer, og skape økt innsikt og verdi av forretningsdata. Dette vil kreve at du er nysgjerrig på forretningen og setter deg inn i kunden sine utfordringer (intern og eksterne), slik at du kan utforme løsninger som løser de viktigste utfordringen.


Har du spørsmål til stillingen så håper vi å høre fra deg. For å søke stillingen benytt linken i denne annonsen.

Om arbeidsgiveren

ISS Facility Services AS er en del av et verdensomspennende, børsnotert Facility Management-selskap med 500.000 medarbeidere og hovedkontor i København, Danmark.
I Norge er ISS markedsleder og driver utviklingen i bransjen av både teknologi- og tjenester. Selskapet har en ambisjon om kontinuerlig organisk vekst og investeringer i vår viktigste ressurs, våre medarbeidere. ISS Norge leverer i dag tjenester innen eiendom, renhold, catering og kontorstøtte, både som integrerte løsninger og som enkeltstående tjenester. ISS Norge omsetter for mer enn 5 mrd. NOK og er en av Norges største arbeidsgivere med over 10.000 medarbeidere. Selskapet har 60 regionskontorer med hovedkontor i Oslo.
Our purpose; Connecting people and places to make the world work better.

Sektor Privat

Sted Smeltedigelen 1, 0195 Oslo

Bransje Drift og vedlikeholdstjenester, Eiendom, Renovasjon og renhold

Stillingsfunksjon IT utvikling / Utvikler (generell),IT utvikling / Systemarkitekt,Konsulent

Nøkkelord

IT, Digitalisering, SQL, Business Inteligence, Agil

Del jobb på