Administrerende direktør

Publisert: Publisert:
StillingstittelAdministrerende direktør
ArbeidsgiverHurtigruten Svalbard AS
TypeFast
LokasjonLongyearbyen
BransjeRestaurant, mat og uteliv, Reise og turisme
StillingsfunksjonAnnet, Ledelse, Forretningsutvikling og strategi

EN UNIK MULIGHET!

Hurtigruten Group har store vekstambisjoner som en verdensledende aktør innenfor opplevelses- og ekspedisjonsreiser. Til Hurtigruten Svalbard søker vi en administrerende direktør som skal ekspandere Hurtigruten Groups satsing innenfor destinasjonsutvikling på Svalbard og andre destinasjoner på Nordkalotten. Hurtigrutens ambisjon er å være en tilbyder av grensesprengende reiseopplevelser i spektakulær natur.

Hurtigruten Svalbard har en verdensledende posisjon innen turisme i Arktis og tilbyr et bredt spekter av ekspedisjonsturer for å utforske det fascinerende dyrelivet og den unike villmarken på en bærekraftig og ansvarlig måte. Vi tar gjester fra hele verden tett på naturen med transport basert på fornybar energi fra arktisk vind og midnattssol.

Stillingen er en unik mulighet for deg som vil ha en av Norges mest spennende lederstillinger og en utfordring i helt særegne omgivelser. Med på laget får du erfarne og kompetente medarbeidere som skaper resultater gjennom å levere på drift og produktutvikling. Hurtigruten Svalbard har i 2022 levert meget sterke resultater drevet av et godt teamarbeid.

Vi søker en dyktig og forretningsorientert leder som er ambisiøs og vet hva som kreves for å være bransjens ledende aktør. Forståelse for virksomhetens samfunnsoppdrag overfor medier og myndigheter samt ledelse i lokal sammenheng, vil være en styrke.

Hurtigruten Group legger vekt på en bærekraftig utvikling. Som administrerende direktør for Hurtigruten Svalbard, vil du være en rollemodell for etterlevelse av selskapets verdier gjennom å delegere, inspirere, utforske og ivareta både natur, kunder og ansatte.

Vi tror du har relevant høyere utdanning og erfaring fra en lederrolle med utviste kommersielle resultater, ikke nødvendigvis fra reiselivsbransjen. Erfaring fra stor, kompleks organisasjon vil være en fordel. Vi forutsetter at du behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig.

Hurtigruten Group kan tilby en fleksibel arbeidssituasjon og konkurransedyktige betingelser med bl.a. bolig, lønn og bonus.

Kombiner din erfaring fra business og ledelse med interesse for friluftsliv, og ta en uforpliktende telefon til partner Randi Flugstad i Amrop på tlf. 905 84 138.

Kontakter

  • Kontaktperson: Randi Flugstad
  • Stillingstittel: Partner, Amrop
  • Telefon: +47 905 84 138

Sted

Adresse: 9170 Longyearbyen