Bid Manager til ledende konsulent- og rådgivningsselskap

Publisert: Publisert:
StillingstittelBid Manager
ArbeidsgiverDfind AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonSalgsledelse, Salg, Salg/Løsningssalg

I Dfind tror vi på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Vi ser etter vår neste lagspiller som skal bidra til å skape ytterligere verdi i både nye og eksisterende kunderelasjoner. Gjennom din spesialistkompetanse og interesse for anbudsbesvarelser og anskaffelsesprosesser identifiserer du muligheter for selskapet, og vil sørge for å skrive solide besvarelser for å posisjonere oss for mange nye strategiske samarbeid.

For å kunne være med å utvikle oss videre, ser vi for oss at du har en god faglig erfaringsplattform med en helhetlig prosessforståelse. Du vil med bakgrunn i din erfaring kunne ta eierskap til fagområdet og løfte oss videre. Videre har du solid prosjekterfaring og er flink til å styre opp prosesser, få folk med deg for å sikre fremdrift og leveranser med høy kvalitet. Du er strukturert og systematisk, men evner også å tenke kommersielt og framstå som en god Business Partner for våre rådgivere, samtidig som du forankrer oppover i organisasjonen.

Vi har gjort store steg på området de siste årene, men vi kan alltid bli bedre. Vi tror litt av suksessen i denne rollen ligger i å forstå spisskompetansen vår, kommunisere den, forstå kundebehovet og samtidig kontinuerlig lete etter muligheter til å forbedre prosessen. Vi jobber både mot offentlige og private aktører, så vi ser gjerne at du har erfaring fra begge sektorene.

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? Hos oss bidrar alle, både profesjonelt og sosialt, da det er alles ansvar å bidra til et levende arbeidsmiljø. Vi ønsker oss gjerne nye perspektiver gjennom et godt mangfold, noe vi jobber aktivt med. Som Bid Manager hos oss, vil du ha en sentral rolle i vår vekststrategi og å videreutvikle selskapet kommersielt.

Vi kan tilby deg en svært utadvendt, fleksibel og forretningsorientert rolle i et selskap som vokser og har spennende planer fremover. Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt, ambisiøst og samtidig sosialt miljø med kolleger over hele landet. I Oslo holder vi til sentralt på Tullinløkka, og det er lett å ta heisen opp til 9. etasje med 360 graders utsikt over hele byen. Vi jobber i team så det er enkelt å være ny hos oss, og vi vil sørge for at du får god opplæring i våre tjenester og leveransemetoder. Vi er et verdibasert selskap og vi bruker disse som retningsgivere, og vi har alltid høy fokus på kvalitet.

Stillingen rapporterer til National Director i Dfind Norge, Janne Kristiansen.

Arbeidsoppgaver

 • Ta eierskap til, og videreutvikle et solid, skalerbart rammeverk for en kvalitativ helhetlig anbudsprosess. Etablere gode prosesser og maler, som stadig kan videreutvikles på bakgrunn av oppnådde resultater og tilbakemeldinger
 • Sette de strategiske retningene for anbudsprosessen og sørge for at den er strategisk forankret, herunder evaluering av prisstrategi/modell
 • Ta lead på, og styre opp prosesser i tett samarbeid med ledere og de ulike forretningsområdene
 • Kontinuerlig overvåke markedet og ha oversikt over aktuelle rammeavtaler/anbud. I samråd med teamene og leder, vurdere hvorvidt selskapet skal svare opp disse
 • Prosjektere og sammenstille anbud på en attraktiv og kommersiell måte
 • Lede, forstå og sikre god samhandling med alle forretningsenhetene i selskapet
 • Kvalitetssikring av juridiske og kontraktsmessige forhold
 • Løpende rapportering

Vi i Dfind ønsker å speile mangfoldet i befolkningen og oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke hos oss uansett kjønn, alder, funksjonshemming eller flerkulturell bakgrunn. Det samme gjelder de som har hatt et lengre opphold fra arbeidslivet. Vi legger til rette for inkluderende mangfold.

Vi bryr oss om kunder, kandidater og kollegaer. Gjennom en innsiktsfull, profesjonell og helhetlig tilnærming sikrer vi alle parter de beste forutsetninger for å lykkes sammen. For oss betyr det: Passion for people.

Har du hengt med så langt og har spørsmål om stillingen? Da er du velkommen til å kontakte Senior Manager, Ørjan Gamst på tlf: 957 29 725, eller Senior Advisor Robert Larsen, tlf. 948 78 163.

Kontakter

 • Kontaktperson: Ørjan Gamst
 • Stillingstittel: Senior Manager
 • Telefon: +47 957 29 725
 • Kontaktperson: Robert Larsen
 • Stillingstittel: Senior Advisor
 • Telefon: +47 948 78 163

Sted

Adresse: Kristian Augusts gate 15C

Nettverk