Vil du ha en nøkkelrolle i Norges hurtigst voksende mobilnett?

Publisert: Publisert:
StillingstittelMedarbeider
ArbeidsgiverIce Communication Norge AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeIT, Telekommunikasjon
StillingsfunksjonTeknisk personell, IT drift og vedlikehold/IT-support, IT drift og vedlikehold/Drift/Operations
Søknadsfrist17.04.2023

Vi søker personell til vårt drifts- og overvåkingssenter

Hva er ice drifts- og overvåkingssenter?

ice drifts- og overvåkingssenter er ansvarlig for overvåking av all tjenesteproduksjon hos ice. Deler av avdelingen jobber 24 timer i døgnet, året rundt, for å sikre at enhver feilsituasjon som oppstår i ice sitt IT, radio- og kjernenettverk normaliseres på kortest mulig tid. Vårt hovedfokus er, og vil alltid være, å sikre at kundene våre får tjenester i verdensklasse og at ice ivaretar sitt samfunnsansvar.

Vi overvåker, analysere og retter avvik i tjenesteproduksjonen. Vi samspiller med resten av ice, myndigheter og eksterne leverandører.

Hvem er du?

Vi søker flere som deg som vil inngå som en del av turnusordningen som roterer 24/7 365 dager i året.

I tillegg søker vi deg som ønsker arbeid innenfor ordinær arbeidstid, med mulighet for å inngå i turnus ved ekstraordinære behov.

Som ansatt ved ice sitt drifts- og overvåkingssenter, vil du være en viktig bidragsyter til at ice er og forblir et av verdens aller beste mobilnettverk, med fokus på kvalitet, effektivitet og sikkerhet. Du er også en viktig bidragsyter til at ice ivaretar sitt samfunnsansvar. Telekommunikasjon er del av nasjonal kritisk infrastruktur og du vil bidra aktivt til at ice ivaretar nasjonale interesser. Som ansatt ved vårt drifts- og overvåkingssenter vil du bli en del av et stolt, sterkt, engasjert og samfunnsbevisst fagmiljø.

Vi søker deg som er samfunnsbevisst, ansvarsfull og har teknisk forståelse og interesse, hvilket er helt vesentlig for å lykkes og trives i rollen. Har du teknisk utdannelse eller erfaring fra lignende roller er det en fordel, men ikke et krav. Det viktigeste er at du evner å sette deg raskt inn i nye systemer og arbeidsoppgaver, og evner å jobbe effektivt så vel selvstendig som i et team. Vi vil gi deg en omfattende opplæring som sikrer at du bygger nødvendig kompetanse før du går for fullt inn i rollen. Din nysgjerrighet, vilje og evne til å lære, samt et grunnleggende ønske om en sentral rolle innen telekommunikasjon er det viktigste.

Rollene krever gode skriftlige og muntlige ferdigheter både på norsk og engelsk. Stillingenes karakter krever at du kan sikkerhetsklareres.

Hva tilbyr vi?

I tillegg til konkuransedyktige vilkår tilbyr ice varierte og spennende arbeidsoppgaver i et stolt og ekspanderende firma i en bransje som er i stadig utvikling. ice tilbyr videre en rekke goder til ansatte som et fantastisk kontorlokale og kantine, snacks på kontoret og ulike sosiale aktiviteter som skaper et godt og inkluderende arbeidsmiljø. ice praktiserer tillitsbasert ledelse og er på alle måter en moderne bedrift med høy effektivitet, høyt tempo og korte beslutningsveier. Alle ansatte vil ta del i eget onboarding program og gjennomgå grundig opplæring for rollen man går inn i.

ice tar del i den årlige Great Place To Work undersøkelsen og kan vise til særdeles gode plasseringer som bekrefter, gjennom medarbeidernes egne tilbakemeldinger, at ice er et godt sted å være ansatt.

Interessert?

Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i rekrutterings- og utvelgelsesprosessen. Har du spørsmål eller ønsker en uforpliktende prat om rollene, kan du kontakte Elin Midtskogen på tlf. 400 75 243 eller Live Tenstad på tlf. 980 71 756. Dersom du er interessert i en rolle hos ice, men føler deg overkvalifisert for denne rollen - send en åpen søknad! ice har alltid behov for flinke folk.

Vi vurderer søknader fortløpende, og erfarne så vel som nyutdannede med relevant fagbakgrunn oppfordres til å søke.

Nøkkelord: #operatøralarmsentral, #kundesenter, #ITsupport2.linje, #SOCoperatør, #Nattarbeid, #overvåking, #Driftssenter, #SOC, #NOC, #Tekniskdrift, #Mobilkommunikasjon, #Turnus, #Backoffice, #Teknisksupport, #Mobilnettverk, #4G, #5G, #Cybersecurity, #sikkerhet

Her kan du bli bedre kjent med ice:

https://www.ice.no/bedrift/ice-magasinet/ice-har-bygget-ett-av-verdens-beste-mobilnett/

https://www.youtube.com/watch?v=vhCr7NbhPQs

https://www.ice.no/ice-magasinet/great-place-to-work-2021/

Kontakter

  • Kontaktperson: Live Tenstad
  • Stillingstittel: Business Consultant Oslo
  • Telefon: +47 980 71 756
  • Kontaktperson: Elin Midtskogen
  • Telefon: +47 400 75 243

Sted

Adresse: Nydalsveien 18 B