Felleskjøpet Agri søker en trygg og faglig sterk konsernregnskapssjef

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelKonsernregnskapssjef
ArbeidsgiverFelleskjøpet Agri
TypeFast
LokasjonLillestrøm
BransjeIndustri og produksjon, Butikk og varehandel, Jordbruk og skogbruk
StillingsfunksjonLedelse, Økonomi og regnskap/Regnskap, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering
Søknadsfrist22.08.2022

Felleskjøpet Agri søker en trygg og faglig sterk konsernregnskapssjef som skal lede og videreutvikle konsernets regnskapsfunksjon. Stillingen har et bredt ansvarsområde i et stort konsern med spennende faglige utfordringer som spenner over et meget bredt felt. Konsernregnskapssjefen rapporterer til CFO i konsern og vil være en sentral del av ledergruppen for økonomi.

Stillingen innebærer kvalitetssikring av datterselskapenes rapportering, utarbeidelse av konsernregnskapet inkl. måneds- og årsrapportering, kontakt med ekstern revisor og aktiv kompetanseutvikling av dyktige og motiverte medarbeidere. Konsernregnskapssjefen har rundt 25 ansatte i sin enhet og direkte personalansvar for 6 medarbeidere.

Du er en analytisk, systemsterk og inkluderende leder som trives godt med lederrollen og utvikling av medarbeidere. Du har høyere økonomisk utdanning og gjerne erfaring fra konsernregnskap i større organisasjoner med kompleks selskapsstruktur. Erfaring fra konsulent- og/eller revisjonsselskap kan også være relevant, helst da i kombinasjon med erfaring fra linjerolle i en større organisasjon.

Felleskjøpet Agri ønsker seg en konsernregnskapssjef som identifiserer seg med konsernets verdier, og vil delta i videreutviklingen av et av de mest toneangivende selskapene i norsk landbruk.

Vi kan tilby en viktig og sentral rolle med eksponering mot både styrerom, konsernledelse og revisjonsutvalg. Alle som jobber hos oss får bruke sin kompetanse, og vil utvikle seg både faglig og personlig. Sammen skal vi jobbe for å sikre en bærekraftig produksjon i Norge – i dag og i fremtiden. Arbeidssted er ved Felleskjøpets hovedkontor i Lillestrøm.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101, Atle Ronglan, tlf. 966 27 089, eller Morten Bjørnå, tlf. 977 11 440. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes innen 22/8 via www.visindi.no.

Kontakter

  • Kontaktperson: Magne Amundsen
  • Stillingstittel: Visindi AS
  • Telefon: +47 916 56 101
  • Kontaktperson: Atle Ronglan
  • Stillingstittel: Visindi AS
  • Telefon: +47 966 27 089

Lignende stillinger|