Elsker du gamle kodespråk og legacy-applikasjoner som kjører on-prem? Nei, ikke vi heller!

Publisert: Publisert:
StillingstittelIT-sjef – Digitalisering og Innovasjon
ArbeidsgiverReitan Convenience Norway AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeIT, Butikk og varehandel, Internettbaserte tjenester
StillingsfunksjonLedelse, IT drift og vedlikehold/Drift/Operations, IT utvikling/IT-sikkerhet

Elsker du gamle kodespråk og legacy-applikasjoner som kjører on-prem?

Vi i Reitan Convenience synes nemlig at det er kjedelig å måtte bruke gammel teknologi når det finnes noe nytt og bedre. Vi prioriterer derfor å holde oss up to date på både rammeverk og metodikk. Det betyr lite legacy og teknisk gjeld, ingen on-prem løsninger og et teknologimiljø som gjør det mulig å utvikle i toppklasse. Vi håper du har like store ambisjoner som oss og ønsker å lede arbeidet som vår nye IT-sjef.

Convenience-bransjen gjennomgår store forandringer som følge av ny teknologi og et dynamisk konkurransebilde. Innovasjon, hypotesedrevet testing og utnyttelse av data bidrar til at vi kan fortsette å levere nye tjenester for hele befolkningen. Dette gjør vi i kombinasjon med stabil drift og forutsigbarhet i kjernesystemer og infrastruktur. Det krever god forvaltbarhet, kvalitetssikring og complience - samtidig som vi sikrer hyppige deployments og en smidig utviklingsmetodikk.

Vi har enda ikke funnet ut hvordan vi spår fremtiden eller fasiten på alle problemer vi møter og følger derfor fail fast prinsippet hvor MVP er nøkkelen. Vi trives best i høy fart med mange endringer, men ser både verdien og viktigheten av å etterleve standarder og rammeverk som vi håper du vil bidra til å styrke internt.

Vi ser derfor for oss at du vil:

 • Ha fagansvar for drift og forvaltning av forretningens IT-tjenester
 • Sikre implementering og etterlevelse av compliance, ISO og standarder
 • Eie infrastruktur- og plattformtjenester gjennom leveranseteam
 • Være ansvarlig for leverandørstyring og avtaleoppfølging
 • Ha personalansvar for fagteam med spesialister på sky, sikkerhet, nettverk og endpoint management

Du vil nok trives best hvis du er prosessterk, tør å sette retning og har erfaring fra devops-miljøer. Som leder er du samlende, opptatt av å se den enkelte og løfter blikket - uavhengig av hvor lenge du har vært i lederrollen. I et miljø med høye ambisjoner og stort driv håper vi at du utfordrer oss til å tenke helhetlig, fokuserer på smidig skalerbarhet og videreutvikler vårt driftsmiljø. Vi tror du vil lykkes dersom du er løsningsorientert, tilpasningsdyktig og trives i et miljø hvor endringer er en del av hverdagen. I Reitan Convenience liker vi å ha det gøy på jobb - så vi håper du tar med deg entusiasme, godt humør og en god dose falig kunnskap som du helst deler med andre.

Vi behandler søknader fortløpende og hvis du lurer på om dette er riktig rolle for deg er du hjertelig velkommen til å kontakte en av våre rådgivere i Dfind, Pål Andre Lyngheim eller Ingvild Vibe på 926 32 230 eller 468 78 154.

Kontakter

 • Kontaktperson: Pål Andre Lyngheim
 • Stillingstittel: Senior Advisor
 • Telefon: +47 926 32 230
 • Kontaktperson: Ingvild Vibe
 • Stillingstittel: Advisor
 • Telefon: +47 468 78 154

Sted

Adresse: Gladengveien 2

Lignende stillinger|