Er du en analytisk og teknologiinteressert Business Controller?

Publisert: Publisert:
StillingstittelBusiness Controller
ArbeidsgiverBank Norwegian ASA
TypeFast
LokasjonFornebu
BransjeØkonomi og regnskap, Bank, finans og forsikring
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Regnskap, Økonomi og regnskap/Controller, Analyse

Bank Norwegian er en heldigital bank i sterk vekst som har virksomhet i hele Norden og har mot slutten av 2021 ekspandert til Spania og Tyskland. Vi søker en Business Controller som kan styrke Bank Norwegian sin finansavdeling. Du vil være delaktig i ulike analysearbeid, resultatoppfølging, finansiell planlegging og prognoser og utarbeide styremateriell og rapportering. I tillegg til tradisjonelle oppgaver vil stillingen innebære et stort fokus på innovasjon og videreutvikling av analyse- og rapporteringsprosesser. Du vil bli en del av en sentral avdeling i banken, med samarbeid og grensesnitt mot de fleste forretningsområder, og gå inn i en stilling med gode påvirkningsmuligheter. Du vil være sentral i ulike forbedringsprosjekter, gjerne som prosjektleder eller deltaker.

Vi søker deg som raskt skaffer deg overblikk, analyserer og identifiserer verdidrivere, samt er dyktig i å kommunisere dette ut mot organisasjonen. Du har stor teknologi- og systeminteresse og brenner for å utnytte mulighetene som ligger innen moderne teknologi, slik som Business intelligente verktøy.

Arbeidsoppgaver vil være:

 • Periodevis intern, ekstern og regulatorisk rapportering
 • Diverse prosjektarbeid og videreutvikling/forbedringsarbeid av analyse og rapporteringsrutiner
 • Finansiell planlegging herunder utarbeidelse av budsjett og prognoser
 • Oppfølging og analyser knyttet til bankdriften, samt foreslå forbedringstiltak
 • Oppfølging av kredittrisiko, markedsrisiko, likviditetsrisiko og operasjonell risiko

Hvem er du?

Du har høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis en mastergrad, og god regnskapsforståelse. Du har relevant arbeidserfaring, tilsvarende stilling innen business controlling eller lignende, og er vant til å bruke Excel som arbeidsverktøy (god kjennskap til pivottabeller, kuber o.l.). Det er fordel at du har kjennskap til bankregnskap og regulatorisk rapportering og erfaring med Business Intelligence verktøy, fortrinnsvis Power BI.

Din arbeidsstil er utpreget selvstendig og du er opptatt av kvalitetssikring. Det forventes at du gjennom god kommunikasjon evner å skape et godt samarbeid med andre, og at du er initiativrik/ innovativ av natur. Rett person for stillingen er endringsvillig, har sterke analytiske evner, og trives i et faglig sterkt miljø med kontinuerlige utfordringer og tidvis høyt tempo.

Om oss:

Bank Norwegian er en solid og fremtidsrettet bedrift som stadig er i vekst og utvikling. Faglig utvikling hos medarbeiderne er viktig, og en nøkkel til suksess er kommunikasjon på tvers av avdelinger. Vi har en sosial og hyggelig arbeidsplass med en uformell kultur hvor det er høyt under taket, og man får komme tett på ledelsen. I dag har Bank Norwegian cirka 150 ansatte og konsulenter, en god blanding av kvinner og menn, og med en gjennomsnittsalder på rundt 37 år.

Veien videre:

Hvis du kjenner deg igjen i noe av det nevnte, håper vi å høre fra deg. Har du spørsmål til stillingen, kan du kontakte våre rekrutteringspartnere i Orion Search for en uforpliktende prat, Kristian Knudsen (928 00 000) eller Tanja Ek (98 64 86 74).

Kontakter

 • Kontaktperson: Kristian Knudsen
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 928 00 000
 • Kontaktperson: Tanja Ek
 • Stillingstittel: Researcher
 • Telefon: +47 986 48 674

Sted

Adresse: Snarøyveien 36

Lignende stillinger|