Komplekst løsningssalg av innsiktsløsninger mot C-level og del av vår ledergruppe

Publisert: Publisert:
StillingstittelSenior Sales Executive
ArbeidsgiverColumbus Norway As
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, IT, IT - programvare
StillingsfunksjonKonsulent, Salg, Salg/Løsningssalg

Columbus er en global IT-service og konsulentorganisasjon som leverer digitale forretningsløsninger som ERP, ehandel, CRM og applikasjonsforvaltning med en stor og solid kundeportefølje i Norge.

For å kunne løfte våre kunder til nye høyder har vi nylig etablert et eget satsningsområde, Data & Analytics som er i kraftig vekst og allerede nå består av 50 dyktige konsulenter i Norden.

Som en del av denne satsningen søker vi nå en Senior Sales Executive til å fronte disse tjenestene i det norske markedet. Vi er teknologiuavhengige og opptatt av å bruke skybasert, ledende teknologi som omfatter alt ifra datavarehus og datasjø, rapporteringsløsninger, AI og maskinlæring med mer. Vår oppgave er å utvikle den beste teknologiske løsningen sammen med våre kunder, det innebefatter design, utvikling og strategi for å øke salg og omsetning digitalt.

Som Senior Sales Executive vil du jobbe med løsningssalg fremfor produktsalg og være ansvarlig for alle de forskjellige fasene i salgsprosessen. Stillingen er nyopprettet så du vil få en sentral rolle i å utvikle salgsmetodikk innen Data & Analytics og kunne sparre med våre sales executives fra andre fagområder gjennom vårt interne salgsforum.

Du vil både få ansvaret for å selge inn Data & Analytics løsninger til eksisterende kunder så vel som å hente inn nye kunder, og kan forvente salg med mange interessenter og komplekse beslutningsprosesser. Du vil jobbe strategisk og taktisk for å forankre innsalget på riktig nivå i organisasjonen og sikre closing!

I Columbus jobber vi metodisk for å bli kjent med selskapets mål og behov, utfordrer kunden, samt kvalifiserer i hvilken grad de forskjellige løsningene treffer kundens behov. Du får mulighet til å sette sammen teamet du trenger inn i de enkelte salgsprosessene og opptre som en prosjektleder for salgsprosessen, hvor du både kan benytte lokale og nordiske kollegaer for å lykkes. Trolig vil du jobbe med opptil 12-15 aktive salgsprosesser i løpet av året, noe som innebærer flere caser i parallell, men på ulike stadier.

Stillingen vil rapportere til Data & Analytics Director.

Har vi klart å selge oss inn? Om ikke, her er 10 gode grunner til å ville jobbe som Senior Sales Executive i Columbus:

 • Du får jobbe med de mest moderne plattformene på markedet, hvor målet er å etablere den beste løsningen for noen av Norges største aktører
 • Vi kan tilby en god balanse mellom jobb og fritid. Dette er noe vi setter svært høyt
 • Stillingen byr på mye variasjon og samarbeid, og gir muligheten til å boltre seg både strategisk og taktisk
 • Du får jobbe med spennende, store kunder og i stor grad styre din egen hverdag med en coachende leder og øvrig salgsteam som støtte
 • Du blir del av en mentorordning og kompetanseutvikling gjennom et etablert karriererammeverk og Columbus Academy
 • Du vil få god, konkurransedyktig lønn med gode forsikringsordninger som helseforsikring, gode pensjonsordninger etc.
 • Du blir en del av et globalt selskap, med samarbeid på tvers av landegrenser og kulturer
 • Vi kan tilby en kombinasjon av et ungt og spennende miljø med fokus på å ha det gøy på og utenfor jobb
 • Vi har flotte og lett tilgjengelige lokaler i Barcode midt i Oslo sentrum, samt Bergen, Kristiansand, Tønsberg og Trondheim. Vi har også en Flexi Work Policy hvor du vil være tilknyttet et kontor, med mulighet til å jobbe hjemmefra, samt besøke de andre kontorene våre
 • Vi kan tilby en attraktiv lunsjordning i prisvinnende kantine med høy kvalitet

Hvem er du?

 • For å lykkes i denne rollen tror vi det er en fordel om du har betydelig erfaring med løsningssalg, enten innsiktsløsninger og / eller forretningsapplikasjoner. Siden vi er teknologiuavhengige er vi mindre opptatt av akkurat hvilke programvareprodusenter du har erfaring med.
 • Det er en stor fordel om du har interesse for de ulike BI, Analytics, AI og maskinlæringsløsningene som finnes i markedet.
 • Videre forventer vi at du har god erfaring med forhandling og kontraktsarbeid, samt evner å få avtalen i mål.
 • Du kan kommunisere godt både på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.
 • Høyere utdannelse er fordelaktig, men erfaring / resultater kan veie opp for dette

Vi verdsetter både engasjement og energi, og vi søker deg som synes salg er gøy! Vi ser for oss at du har en stor dose empati, samt gode relasjonsbyggende egenskaper. For å trives i denne rollen må du være selvdrevet og en god lagspiller, samt at du vil få muligheten til å bruke dine gode lederegenskaper. Har du i tillegg god forretningsforståelse og et godt utviklet kremmerinstinkt tror vi dette kan være jobben for deg!

Har du lyst til å bli med på reisen?

Kontaktperson for stillingen er vår rekrutteringspartner Glasspaper ved Linn Sørensen på tlf. 986 34 830 og e-post linn.sorensen@glasspaper.no. Er du egentlig ikke på jakt etter ny jobb, men tror du vil passe til stillingen og ble nysgjerrig, velkommen til å ta kontakt med oss for en prat. Alle henvendelser holdes konfidensielt.

Kontakter

 • Kontaktperson: Linn Sørensen
 • Stillingstittel: Rådgiver Rekruttering
 • Telefon: +47 986 34 830

Sted

Adresse: Dronning Eufemias gate 16

Nettverk

Lignende stillinger|