Hodejegerne søker hodejeger

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelHodejeger
ArbeidsgiverHodejegerne
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeHR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonKonsulent / Rådgivning, HR, personal og rekruttering

Motiveres du av å bidra til at andre lykkes? Er du både opptatt av samfunnet og samspillet mellom mennesker?

Hodejegerne er i en spennende utviklingsfase, og vi ønsker flere rådgivere med på laget. 

Ansettelser og jobbskifter er store og viktige valg, og vi er opptatt av å legge til rette for profesjonelle rekrutteringer der både oppdragsgivere og kandidater opplever å bli godt ivaretatt gjennom prosessen. 

For å lykkes med det, trenger vi folk på laget som er nysgjerrige og nøyaktige, og som raskt setter seg inn i nye, komplekse saksforhold. En god rekrutterer har stålkontroll på prosesstyring og koordinering, solid samfunnsforståelse og en iboende nysgjerrighet.

Hos oss i Hodejegerne vil du få mulighet til å utvikle deg og være med på å bygge en hyggelig bedriftskultur. Vi har stor fleksibilitet i jobbhverdagen, og vi holder til i hyggelige kontorer i en ærverdig gammel bygård i Oslo sentrum.  

Hvis du kjenner deg igjen i det du nå har lest, og i tillegg er jordnær, effektiv og har høy integritet, så vil vi gjerne høre fra deg. Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Ring partner og daglig leder Åsta Braathen, tlf.: 989 01 025, eller partner Anette Myhre Vincendeau, tlf: 975 37 455 og fortell hva du kan bidra med. Vi behandler søknader fortløpende. Tiltredelse etter avtale.