Har du et engasjement for landbruk og økonomi?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelØkonomisjef
ArbeidsgiverNORGESFÔR AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeButikk og varehandel, Matvareproduksjon og -industri, Jordbruk og skogbruk
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Controller, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering, Økonomi og regnskap
Søknadsfrist26.02.2023

Som økonomisjef ved Norgesfôr får du sette ditt preg på landbruksnæringen i Norge.

I rollen som økonomisjef vil du ha ansvar for selskapets økonomistyring. Dette innebærer analyser, controlling og rapportering, og siden Norgesfôr har internasjonal eksponering, er valutasikring og bistand ved råvarehandel også aktuelt. Vi har ekstern bistand til å føre regnskap og lønn, og du vil bli vår kontaktperson overfor dem. Du vil bli en viktig sparringspartner for daglig leder ved blant annet strategiske spørsmål, styrearbeid, budsjettprosesser og rapportering. For øvrige funksjoner i organisasjonen, slik som innkjøp, råvarehandel, salg, markedsføring mv., og også overfor medlemmene, vil du være deres nærmeste rådgiver innen økonomisk relaterte spørsmål, og bistå for eksempel med analyser og kalkyler.

Stillingen er en selvstendig rolle hvor du kommer til å samarbeide med både interne og eksterne aktører, herunder leverandører, konkurrenter og samarbeidspartnere, og mot myndigheter med hensyn til politiske, bransjerelaterte rammebetingelser. Du vil også ha et ansvar for IT, herunder selskapets ERP-løsning, og være selskapets kontaktperson mot våre tjenesteleverandører.

Som økonomisjef må du være nysgjerrig, utvikle bransjeinnsikt og være en god sparringspartner i forretningsutvikling for selskapet. Det forventes at du har god analytisk kapasitet, er strukturert og har evne til å både støtte og formidle økonomisk utvikling på en enkel måte.

Vi er en relativt liten organisasjon, og vi står på for hverandre. Til tross for et stort ansvar, er det viktig for oss at våre medarbeidere har et balansert forhold mellom jobb og privatliv. Stå-på-vilje, samarbeid, engasjement, humor og serviceinnstilling er viktige egenskaper i stillingen.

Du har økonomisk utdanning på masternivå, erfaring med og trygg på elementær fullbredde økonomifunksjon, og har et drivende engasjement for landbruket.

Vi har engasjert The Assessment Company til å bistå oss i denne prosessen. For en uforpliktende samtale rundt stillingen, kan du gjerne kontakte våre rådgivere Sigurd Beidel, telefon 489 99 525, Hege Langfeldt, telefon 959 31 434 eller Roar Wiik Andreassen, telefon 907 47 413. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakter

  • Kontaktperson: Sigurd Beidel
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 489 99 525
  • Kontaktperson: Hege Langfeldt
  • Stillingstittel: Partner / Managment Consultant
  • Telefon: +47 959 31 434

Sted

Adresse: Akershusstranda 27