Vi søker proaktiv og erfaren Salgs- og markedssjefArbeidsgiverVarme og Bad
TypeFast
LokasjonStavanger / Sandnes
BransjeHåndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
StillingsfunksjonSalg / Markedsføring

Bli kjent med Head4More

Ønsker du å bidra til at VB tar det neste steget?
Vi er på jakt etter en salgs- og markedssjef som vil få hovedansvaret for planleggingen og gjennomføringen av selskapets salgs- og markedsstrategier. Du vil være en viktig bidragsyter til at VB når sine strategiske mål mot 2025. Som vår salgs- og markedssjef vil du få en sentral rolle i selskapets ledergruppe med personalansvar for en faglig dyktig og dedikert gjeng i både vårt salgs- og markedsteam. Med deg på laget skal vi lykkes for å bli den foretrukne samarbeidspartner. Vår visjon er Alle ønsker å samarbeide med VB .
Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper, er markedsorientert og som brenner for faget salgsledelse. Du er en troverdig, ambisiøs og nyskapende leder som tør å utfordre! Du har gode relasjonsbyggende egenskaper som åpner veien for nye forretningsmuligheter. Du er kreativ og genuint opptatt av å bygge en god bedriftskultur og et godt arbeidsmiljø. Gjennom åpen kommunikasjon skaper du trygghet og tillit blant dine medarbeidere, i tillegg til at du blir en god sparringpartner for daglig leder og resten av lederteamet.
Kontorsted: VB Ressurssenter (HK) Stavanger.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Overordnet ansvar for salgs- og markedsstrategier og budsjetter
 • Tilrettelegge for nye salgs- og markedsmuligheter
 • Personalansvar for salgs- og markedsavdelingen
 • Planlegge og sikre målrettede og riktige salgs- og markedsaktiviteter
 • Overordnet ansvar for kommunikasjons- og informasjonsplan
 • Videreutvikle salgs og markedsavdelingsarbeid
 • Ansvar for at VB øker sin markedsandel
 • Sørge for VBs synlighet, både digitalt og på andre arenaer


Kvalifikasjoner:

 • Høyere relevant utdanning på universitets- eller høyskolenivå
 • Minimum 5 års ledererfaring fra lignende rolle hvor du kan vise til gode resultater
 • Du har erfaring med løsningssalg og forståelse for kjededrift


VB tilbyr en sentral og innflytelsesrik nøkkelrolle med store muligheter til å påvirke og skape nye forretningsmuligheter. I denne rollen vil du få muligheten til å påvirke VBs videre vekst og retning. I VB satser vi på videreutvikling av våre medarbeidere og har et svært godt arbeidsmiljø. VB tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjonsordninger.
 
Ved spørsmål om stillingen eller ønske om ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Sylvia Maria Sørensen, tlf. 918 33 926 eller Karoline Victoria Holtan, tlf. 984 68 704. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor VB. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com

Om arbeidsgiveren

VB er en landsdekkende kjede innen vann, varme og energi. Vi leverer alt fra elegante baderom og praktiske kjøkken, til miljøvennlige oppvarmingsløsninger, rør i alle dimensjoner og kostnadseffektive serviceavtaler. Våre rundt 1600 kunnskapsrike fagfolk rådgir, installerer, drifter og vedlikeholder alt innen rør-infrastruktur for både privat- og proffmarkedet. Med over 200 lokale medlemsbedrifter er våre tjenester tilgjengelige for hele Norges befolkning på måter vi er helt alene om. Les mer på www.vb.no.

NettverkFacebook LinkedIn

Sektor Privat

Sted Gamle Forusveien 49, 4031 Stavanger

Bransje Bygg og anlegg,VVS,Markedsanalyse

Stillingsfunksjon Salg / Teknisk salg,Ledelse,Kvalitetssikring

Nøkkelord

Relasjonsskapende, VVS, Salgs -og markedsledelse, Forretningsutvikling, Strategi

Del jobb på