Er du en revisor som ønsker en utviklende og spennende arbeidshverdag?

Publisert: Publisert:
StillingstittelRevisor og oppdragsansvarlig revisor
ArbeidsgiverE.K. Revisjon AS
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeAnnet, Økonomi og regnskap
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Revisjon, Rådgivning, Økonomi og regnskap
Søknadsfrist12.06.2023

Hvorfor jobbe i E.K. Revisjon?

Hos oss har vi fokus på at våre ansatte skal trives, både faglig og sosialt! Vi kan by på spennende og varierte arbeidsoppgaver, i et miljø med engasjerte og kvalitetsbevisste ansatte.

Vi har et ønske om at vår bransje fortsatt skal være en meget spennende utviklingsarena, og er opptatt av å skape en arbeidsplass som legger til rette for fleksibilitet og en god balanse mellom jobb og fritid. For å lykkes med dette har selskapet eksempelvis en ekstra ferieuke, gunstige betingelser, gratis parkering, årlige firmareiser etc. Når vi er på jobb er vi tett på kundene og har fokus på menneskelige relasjoner. Vi er et lite selskap, noe som gjør det naturlig at samtlige vil få bidra inn i den strategiske utviklingen av selskapet!

På bakgrunn av økt oppdragsmengde har vi nå ledig stilling både som revisor og som oppdragsansvarlig. Vi ser etter deg som kjenner rollen som revisor godt fra før, men er klar for et miljøskifte og har et ønske om å bidra i utviklingen av et selskap i sterk vekst. Som ansatt hos oss jobber du prosjektbasert med revisjon av alt fra mindre virksomheter til større konsern. Du utfører en uavhengig gjennomgang av bedrifter sin internkontroll, årsregnskap og finansielle rapportering, med formål om å bekrefte årsregnskapet. Ved siden av revisjon har du også muligheten til å jobbe med rådgivning, enten som en del av revisjonen eller på enkeltstående prosjekter. Oppdragsansvarlig vil i tillegg ha ansvar for egen portefølje, og må være statsautorisert revisor.

Vi har valgt The Assessment Company AS til å bistå oss med rekrutterings- og utvelgelsesprosessen. Er du nysgjerrig på å høre mer om denne muligheten? Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale, Kamilla Larsen, tlf. 452 25 730, e-post: kamilla.larsen@theac.no eller Lone Holm Blaasvær, tlf. 924 45 136, e-post: lone@theac.no

Vi har utarbeidet en kandidatbrief med mer informasjon om stillingen, arbeidshverdagen og E.K. Revisjon. Ta kontakt med ingrid.tingstad@theac.no, så sender vi det gjerne til deg!

Søknadsfrist: 12.juni 2023Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakter

  • Kontaktperson: Lone Holm Blaasvær
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 924 45 136
  • Kontaktperson: Kamilla Larsen
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 452 25 730

Sted

Adresse: Havnegata 9