Vil du være med på å sette morgendagens standard?

Publisert: Publisert:
StillingstittelAdministrerende direktør
ArbeidsgiverFlytoget AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeTransport og logistikk
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi

Helt siden Flytoget kjørte de første turene til og fra Oslo lufthavn i 1998, har kundene vært svært fornøyde og punktligheten er i verdensklasse. Nå ser vi etter en toppleder som skal ta Flytoget inn i en ny epoke hvor det kan bli både fly- og bytog.

Flytoget er i forhandlinger med myndighetene om anbudspakken Østlandet 2 som innebærer å kjøre tog på strekningene Skien – Eidsvoll, Drammen – Lillehammer, Kongsberg – Eidsvoll, Drammen – Dal, Asker – Kongsvinger og Notodden – Porsgrunn.

Kort sagt – Flytoget er i en svært spennende fase i selskapets historie. Hvis forhandlingene ender med at Flytoget får tildelt oppdraget med Østlandet 2 , må den nye topplederen lede prosessen med å strukturere en helt ny organisasjon og merkevarebygging. Flytogets verdier sitter i ryggmargen hos de 320 medarbeiderne. Entusiasme, innovasjon, effektivitet og pålitelighet kjennetegner også den nye administrerende direktøren. Hvis det går som vi tror, vil vi være et selskap med ca. 1100 ansatte fra desember 2023.

Som toppleder i Flytoget får du ansvar for den totale forretningen, drift, daglig operasjon, strategisk arbeid, anbudsarbeid, myndighetskontakt og samarbeid med andre aktører.

Vår nye toppleder har solid ledererfaring med resultatansvar fra større komplekse virksomheter, gjerne innenfor samferdsel/logistikk eller andre relevante bransjer. Du har betydelig endrings- og omstillingskompetanse med solid og god forretnings- og økonomiforståelse. Det er ønskelig med erfaring fra operasjonell drift hvor sikkerhet og god kundehåndtering er viktige elementer. Du er kommersielt anlagt og drives av nye muligheter.

Som leder er du synlig, tydelig og samlende, og du bygger gode relasjoner til medarbeidere, kunder, myndigheter og andre samarbeidspartnere. Hvis du også klarer å bringe frem et smil hos folk rundt deg, er vi der vi skal være!

Dette er en unik mulighet for deg som vil være med å bygge ny jernbanehistorie!

Ved eventuelle spørsmål om stillingen, kontakt Visindi v/ Christian Heiberg, tlf. 992 98 574, Magne Amundsen, tlf. 916 56 101, Morten Bjørnå, tlf. 977 11 440 eller Benedicte Andersen, tlf. 478 21 687. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i en innledende fase. Søknad med CV sendes snarest.

Kontakter

  • Kontaktperson: Christian Heiberg
  • Stillingstittel: Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 992 98 574
  • Kontaktperson: Magne Amundsen
  • Stillingstittel: Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 916 56 101

Sted

Adresse: JERNBANETORGET 1