Til Huseierne søker vi leder for medlemsrådgivning

Publisert: Publisert:
StillingstittelLeder for medlemsrådgivning
ArbeidsgiverHuseierne
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeJuridiske tjenester, Konsulent og rådgivning, Organisasjoner
StillingsfunksjonProsjektledelse, Ledelse, Forretningsutvikling og strategi
Søknadsfrist02.04.2023

Huseierne er en uavhengig partipolitisk medlemsorganisasjon med fordeler som bl.a. juridisk og byggeteknisk rådgivning, kurs om boligrelaterte temaer og tilgang til digitale kontrakter og skjemaer.

Tilgang til uavhengig og kompetent rådgivning utgjør en av de viktigste fordelene ved medlemskap i Huseierne! Vi i Huseierne vil løfte brukervennligheten og personaliseringen av våre digitale medlemstjenester og individuelle rådgivning til et enda høyere nivå. Utviklingen av våre tjenester skal være basert på moderne teknologi, metoder og prosesser. Vi slår nå sammen våre juridiske og byggtekniske rådgivningstjenester, og for å lede denne avdelingen søker vi en leder for medlemsrådgivning.

Om stillingen

Vi har mål om betydelig økning i antall medlemmer som vi skal møte på den eller de plattformene som forbrukerne foretrekker. Vi ønsker å forbedre og effektivisere våre digitale løsninger slik at vi kan gi råd til mange i tillegg til å gi råd tilpasset individuelle behov. Store mengder tilgjengelig data kan utnyttes i større grad for å gi mer treffsikre råd i tillegg til å gi sømløse brukeropplevelser 24/7. Viktige ansvarsområder for denne stillingen blir blant annet;

 • Lede en avdeling med 15 høyt kompetente fageksperter, hvorav 3 har fagansvar for sine områder, i tillegg til koordinering av ca 40 studenter (jus og byggingeniører)
 • Kartlegge brukerbehov og medlemsforventninger
 • Lede arbeidet med å digitalisere og effektivisere hva og hvordan vi formidler råd i de ulike kanalene
 • Være en del av Huseiernes ledergruppe

Kandidatprofil

For å lykkes i denne jobben har du ledererfaring, og du har med fordel ledet fageksperter. I kombinasjon med ledelse har du interesse for digitale trender, og er interessert i hvordan teknologi kan effektivisere og forbedre brukeropplevelser. Videre ønsker vi at den nye lederen har erfaring fra endrings- eller prosessledelse og er trygg i tillegg til ydmyk i lederrollen.

Hvorfor velge Huseierne og denne muligheten?

Huseierne er en solid merkevare. Vi er uavhengige og har ingen kommersielle eller partipolitiske interesser. Vår uavhengighet bygger troverdighet. Fraværet av å selge produkter og tjenester, skaper trygghet for at vårt motiv er å ivareta medlemmets interesser.

Vi står midt i en omfattende moderniseringsjobb og har etablert en sterk endrings- og omstillingskultur. Viktig og nødvendig endringsarbeid gjenstår, og du må trigges av å drive slike prosesser i et sterkt fagmiljø.

Du vil være en viktig del av ledergruppen og vil komme til et miljø som preges av lite prestisje og god samhandling på tvers av enhetene.

Vi tror at dette er en meget spennende stilling for den rette kandidaten - du vil ha store muligheter til å påvirke organisasjonen, i tillegg til å kunne bidra positivt inn i en stor andel folks liv.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, attraktive ansattgoder og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi vil videre fremheve følgende ved stillingen:

 • En unik mulighet til å være med å påvirke fremtidens tjenester fra en av Norges største interesseorganisasjoner
 • Ansvar og eierskap for å videreutvikle Huseiernes medlemsrådgiving.
 • Være med å utvikle Huseiernes metoder og prosesser for leveranse av verdi til medlemmene
 • Være med å etablere og formidle samfunnsnyttige løsninger innen boligeierdomenet
 • Faglig dyktige og hyggelige kollegaer som gjør mye sosialt sammen
 • Arbeidssted i moderne og sentrumsnære lokaler
 • Gode betingelser, god balanse mellom jobb og fritid, og en organisasjonskultur preget av åpenhet og tillit

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i Hartmark Executive Search - Helene Graver, tlf. 940 85 000, eller Mari Midthaug, tlf. 901 11 403.

Kontakter

 • Kontaktperson: Helene Graver
 • Stillingstittel: Partner og rådgiver
 • Telefon: +47 940 85 000
 • Kontaktperson: Mari Midthaug
 • Stillingstittel: Research Manager
 • Telefon: +47 901 11 403

Sted

Adresse: FRED OLSENS GATE 5