Har du bergteknisk erfaring og ambisjoner innen ingeniørgeologi?

Publisert: Publisert:
StillingstittelIngeniørgeolog
ArbeidsgiverCOWI
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, Bygg og anlegg
StillingsfunksjonIngeniør, Ingeniør/Geoteknikk og ingeniørgeologi

Har du bergteknisk erfaring og ambisjoner innen ingeniørgeologi? Ønsker du å bruke og videreutvikle fagkompetansen din i noen av Norges mest komplekse og spennende prosjekter? Vi skaper løsningene bak fremtidens bærekraftige samfunn, og søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Derfor er vi avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som utfordrer oss med nye ideer, perspektiver og kunnskap og som tør ta på seg nye utfordringer og ansvar. Er du klar for nye utfordringer?

BLI EN DEL AV VÅRT GEOFAGLIGE MILJØ

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med en sterk posisjon innen de klassiske ingeniørfag. COWI fortsetter å vokse innen områdene geoteknikk, ingeniørgeologi og feltundersøkelser, og fagmiljøet omfatter i dag mer enn 200 medarbeidere internasjonalt og ca. 50 medarbeidere i Norge.

Vårt fagmiljø jobber på prosjekter på tvers av hele COWI og har et solid faglig nettverk både i og utenfor Norge. Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget – fra feltkarlegging, geotekniske og geofysiske undersøkelser, kjernelogging til prosjektering uavhengig kontroll og oppfølgning på anlegg. Ingeniørgeologisk prosjektering utføres i alle planfaser, både i rene fagoppdrag og som del av større, tverrfaglige oppdrag. Blant annet jobber vi på prosjekter som Fornebubanen, Stavanger Universitetssykehus og E39 Stord-Os.

Som ingeniørgeolog i COWI får du jobbe med ingeniørgeologisk og bergteknisk rådgivning samt prosjektering innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels -og byggeprosjekter.

Til daglig vil oppgavene dine i hovedsak omfatte:

 • Ingeniørgeologisk kartlegging, rådgivning og prosjektering
 • Kompetansedeling gjennom faglig veiledning, sparring og kvalitetssikring
 • Bidra til videreutvikling av seksjonen og fagområdet

I COWI har vi et tett samarbeid med nærliggende kompetanseområder innen eget firma, og med egen feltavdeling og stort spenn i prosjektene - både hva gjelder størrelse, kompleksitet og faglig innhold - får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med dyktige kolleger.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

COWI er på jakt etter deg som tenker at moderne teknologi vil skape nye, smartere og mer bærekraftige løsninger i vår bransje. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene.

DIN NYSGJERRIGHET OG FERDIGHETER ER NØKKELEN TIL VÅR SUKSESS.

Vi ser etter deg som jobber godt selvstendig, men som også har gode samarbeidsevner. Du er resultatorientert, har fokus på høy kvalitet og er faglig engasjert. Vi leter etter deg som har:

 • Høyere teknisk utdannelse innen ingeniørgeologi, bergmekanikk eller tilsvarende
 • Minimum 3 års relevant arbeidserfaring
 • God formidlingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig
 • Faglig nysgjerrighet og ønske om utvikling

INTERESSERT?

Vi ser frem til å motta din søknad så snart som mulig – vi vurderer søknader fortløpende.

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Oddny Jørgensen

Seksjonsleder

Tlf: +47 913 80 302

Arbeidssted kan være Oslo, Stavanger, Bergen eller Trondheim, oppgi ønsket kontorsted i søknaden din. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om stillingen, må du ikke nøle med å ta kontakt.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en spennende og dynamisk arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Som ansatt i COWI vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag, gjennom en personlig utviklingsplan som utarbeides i samarbeid med din leder. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. Videre kan vi tilby deg:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Et godt arbeidsmiljø - det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et eget felleskap kalt Ung i COWI for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Et aktivt bedriftsidrettslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

Kontakter

 • Kontaktperson: Oddny Jørgensen
 • Stillingstittel: Seksjonsleder
 • Telefon: +47 913 80 302

Sted

Adresse: Karvesvingen 2

Lignende stillinger|