Vil du være med å videreutvikle en svært spennende elektroentreprenør?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelDaglig leder
ArbeidsgiverFor oppdragsgiver
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBygg og anlegg, Eiendom, Drift og vedlikeholdstjenester
StillingsfunksjonProsjektledelse, Ledelse, Ingeniør/Elektroingeniør

Har du lyst på en daglig leder stilling i et firma som tar bærekraft og miljø på alvor? Vi ser etter en erfaren og operativ leder til å videreutvikle en solid elektroentreprenør. Her får du muligheten til å bygge og videreutvikle et spennende selskap og du kan sette ditt fotavtrykk i elektrobransjen.

Selskapet er en del av en større elektroentreprenør gruppering. Selskapet gjøre det svært bra og det gir et godt utgangspunkt for å bygge videre og de har en svært solid kundeportefølje og lange rammeavtaler som må forvaltes på en god måte.

Som leder har du solide ambisjoner. Du er trygg på deg selv, du trives med å lede andre, du har gode mellommenneskelige evner som sikrer at du bygger gode relasjoner internt og eksternt. Du har god gjennomføringsevne, er løsningsorientert og har solide relasjonsbyggende ferdigheter.

Stilling vil være av både strategisk og operativ karakter. Stillingen gir muligheter for å arbeide med overgangen til et bærekraftig samfunn med økt elektrifisering, samt smart bruk og gjenbruk.

Vi ser etter deg som har ledererfaring innen bygg og anleggsbransjen, gjerne relevant utdannelse innfor elektro. Du bør ha minimum 5 års relevant erfaring. Stillingen gir muligheter for å arbeide med tjenester og produkter som er av stor betydning for overgangen til et bærekraftig samfunn med økt elektrifisering.

Stillingen er lokalisert i Oslo området og rapporterer direkte til styret.

Treffer dette deg, men du har fortsatt noen spørsmål, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Skagerak Consulting Odd-Arne Krogstad 90753484 eller Ruth Camilla Aas 91177259.

For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Kontakter

  • Kontaktperson: Ruth-Camilla Aas
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 911 77 259
  • Kontaktperson: Odd Arne Krogstad
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 907 53 484

Sted

Adresse: Karl Johansgate 20

Lignende stillinger|