Har du lyst å jobbe i Norges morsomste bransje?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelKundeansvarlig
ArbeidsgiverHansa Borg Bryggerier AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Matvareproduksjon og -industri, Restaurant, mat og uteliv
StillingsfunksjonSalg/Produktsalg, Salg, Salg/Telefonsalg
Søknadsfrist14.10.2021

Vi er en offensiv aktør i det norske HORECA-markedet (hotell, restaurant & bar). Salgssenteret er en del av vårt salgsteam innen Uteliv og samarbeider tett med vårt utegående salgsteam og vårt serviceteknikerapparat, samt organisasjonen for øvrig. Vi har også en egenutviklet salgs- og bestillingsportal for uteliv (www.hansaborghandel.no) som i dag driftes og videreutvikles av et tverrfaglig team, og hvor salgssenteret deltar. En av våre medarbeidere i Salgssenteret har gått over i ny rolle som distriktsansvarlig i Utelivsorganisasjonen og vi søker etter en ny stjerne på laget. Vi ser etter deg som er ambisiøs og som ønsker å bygge en kommersiell karriere i en spennende salgskanal i sterk fremgang. Høres dette spennende ut? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

Hva vil vi at du skal gjøre hos oss?

 • Ansvar for egen kundeportefølje med resultatkrav
 • Ansvar for å motta og håndtere kundesaker på en effektiv og god måte
 • Sikre at kunder som tar kontakt får rask og best mulig hjelp. Identifisere årsak til henvendelsen og sikre at kunden får en god løsning på sin henvendelse gjennom hyggelig dialog
 • Behandle kundesaker og henvendelser på Telefon, Chat og e-post
 • Tilby kunder relevante produkter som en naturlig del av samtalen for å sikre mersalg av våre produkter
 • Effektiv og nøyaktig logging av årsak og løsning på henvendelser
 • Sikre at kunden får løst sin henvendelse uten å måtte kontakte oss på nytt
 • Ta helhetlig ansvar for kunden på vegne av selskapet
 • Være med å skape trivsel og et godt arbeids- og læringsmiljø gjennom samhandling og engasjement.
 • Være med å skape en prestasjonskultur i Salgssenteret, hvor resultatoppnåelse og opplevelsen av suksess er en del av hverdagen.

For å lykkes i rollen ser vi gjerne at du har

 • Minimum 3 års erfaring fra salg, med telefon som hovedverktøy og med dokumenterbare resultater
 • Gode ferdigheter i å benytte kundestøttesystemer CRM, Database, fakturaservice mm
 • Erfaring fra horeca-bransjen er en fordel
 • Norsk: Flytende skriftlig og muntlig
 • Engelsk: God skriftlig og muntlig

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er selvgående, men samtidig en god lagspiller gjennom ditt engasjement. Positiv, nysgjerrig og initiativrik er ord mange vil bruke for å beskrive deg. Du er utholdende, har stor arbeidskapasitet og takler en intens arbeidshverdag. Du har et kommersielt tankesett, har evne til å raskt sette seg inn i kundenes problemstillinger og komme med gode løsninger. Du er god på gjennomføring, og har en utpreget systematisk og metodisk tilnærming til å løse oppgaver, samt evner å prioritere. Du kommuniserer effektivt, er klar og presis og snakker med overbevisning. Du er ikke redd for å ta initiativ, og du tar ansvar. Du vil utvikle deg og oppsøker og tilegner deg ny og nødvendig kunnskap.

Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?

Vi er Norges største norskeide bryggerikonsern og har som visjon å være landets mest berømte leverandør av glede, nytelse og smak. Verden er i endring, det er vi også. Hverdagen hos oss er preget av fart, humor og glede, og en dedikasjon til faget vårt. Vi har det gøy på jobb i et ungt og dynamisk miljø. Og ikke minst er vi stolt over å få til noe stort sammen! Kan du identifisere deg våre verdier; Merkevarer, Mennesker, Moro og Miljø? Vil du være stolt av å jobbe i et selskap med mye historie og stolte tradisjoner? Ønsker du muligheten til å få utfordret deg selv og utvikle deg både faglig og personlig i en ambisiøs og engasjert organisasjon? Vi i Hansa Borg Bryggerier ønsker å gjøre en forskjell, og vi håper du vil bidra.

Vi GLEDER oss til å høre fra deg!

Stillingen rapporterer direkte til Leder for Salgssenter Uteliv. Du vil ha kontorsted i våre flotte kontorlokaler i Oslo. Stillingen er omfattet av et læringsløp som skal gjennomføres hvor det stilles krav til at alle moduler er Bestått til enhver tid.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og ansattgoder som bedriftshytter mm

Har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt med Leder for Salgssenter Uteliv; Lasse Sandnes på telefon 41 29 79 05

Kontakter

 • Kontaktperson: Lasse Sandnes
 • Stillingstittel: Leder for Salgssenter Uteliv
 • Telefon: +47 412 97 905

Sted

Adresse: Trondheimsveien 184

Nettverk

 1. Søk her