Orion styrker satsningen innen Data & Tech og søker nå en researcher som skal jobbe spesialisert innen dette fagfeltet

Publisert: Publisert:
StillingstittelResearcher - Data og Tech
ArbeidsgiverOrion & Partners AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, IT, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonKonsulent, HR, personal og rekruttering

Markedet innen Data Analytics og Tech rekruttering er tøffere og mer spennende enn noen gang! Vi ser et stort behov for gode kandidater, og de fleste bedrifter har fått øyne opp for at smart bruk av data er fremtiden. Vi styrker derfor nå vår satsning innen Data & Tech, og er på utkikk etter en nysgjerrig researcher som kan bidra til å øke vår leveringsevne og vårt faglige nivå innen dette området.

Kjernen i vår virksomhet er å drive aktivt markedssøk for å finne og tiltrekke de rette kandidatene på vegne av våre oppdragsgivere. Innen Data & Tech er det kandidatenes marked, og det er viktig at vi opptrer profesjonelt og behandler kandidatene på en god måte. Som researcher vil du være en nøkkel i å sikre god kandidatopplevelse gjennom god oppfølgning og åpen dialog. Du vil bli en del av et agilt team som trives i høyt tempo, og du vil få mulighet til å bryne deg på mange forskjellige oppgaver.

Som researcher kan du forvente å jobbe med:

 • Aktiv markeds-research og kartlegging av kandidatmarkedet innen Data & Tech markedet i Norge og Norden
 • Utarbeide business cases, presentasjoner og rapporter mot klienter og kandidater
 • Tett dialog med kandidater gjennom tilbakemeldingssamtaler, introduksjonssamtaler og screening-intervjuer.
 • Bidra til å utvikle jobbanalyser, kravspesifikasjoner og search-strategier
 • Delta i kundemøter og internintervjuer
 • Invitere til- og følge opp personlighetstester og evnetester
 • Ta initiativ til- og iverksette nye tiltak/møteplasser for å etablere kontakt med kandidater

Hvem er du? Vi håper du er en person som har høy drivkraft og trives i et høyt tempo. Som researcher innen Data & Tech tror vi det er viktig å være nysgjerrig og lærevillig. Du har kanskje jobbet innen Data & Tech, eller har erfaring fra rekruttering?

En viktig del av jobben er å sikre høy kvalitet i prosessene og sørge for at alle kandidatene har en best mulig opplevelse. Derfor tror vi det er viktig at du er strukturert.

Hvis du har erfaring fra Data, IT eller teknisk rekruttering/research tidligere er det en fordel, men det viktigste er at du har et ønske om å bli skikkelig god på dette.

Hvis du kjenner deg igjen i noe av det overnevnte, håper vi at vi hører fra deg! På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi stillingen besatt snarest og vil invitere til intervju fortløpende.

Hva kan vi tilby deg? Denne stillingen vil jobbe primært innen Data & Tech, og vil få god opplæring innen området slik at du raskt kan sette deg inn i våre kunders behov og kandidatmarkedet. Vi tror at for å være en god researcher, så må du ha forståelse for hele rekrutteringsprosessen. Du vil derfor bli involvert i alle ledd av prosessen, fra du identifiserer kandidater og til stillingen er besatt. Du vil få en unik mulighet til å bygge et godt nettverk innen bransjen. Vi er opptatt av faglig utvikling og har kursing, workshops og seminarer for å holde oss faglig oppdaterte og kontinuerlig forbedre våre prosesser.

Har du spørsmål til stillingen, eller Orion så kan du enkelt melde interesse ved å sende SMS #007 til 99527314. Da vil en rådgiver ta kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Kontakter

 • Kontaktperson: Kristian Knudsen
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 928 00 000
 • Kontaktperson: Stian Iversen
 • Stillingstittel: Rådgiver
 • Telefon: +47 995 27 314

Sted

Adresse: Munkedamsveien 67

Lignende stillinger|