Er du teknisk? Får energi av å reise, og å treffe nye mennesker? Vi søker nå etter en ny ressurs som skal være European Shuffleboard sin tekniske leder i Europa.

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelTechnical Supervisor
ArbeidsgiverEuropean Shuffleboard AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeRestaurant, mat og uteliv, Underholdning, Event og arrangementer
StillingsfunksjonTeknisk service, IT drift og vedlikehold/Drift/Operations, Brukerstøtte/support
Søknadsfrist03.11.2021

Er du teknisk? Får energi av å reise, og treffe nye mennesker? Vi søker nå etter en ny ressurs som skal være European Shuffleboard sin tekniske leder i Europa.

I rollen Technical Supervisor vil din jobb være å bistå European Shuffleborad sine partnere, og egne driftsorganisasjoner ved tekniske og praktiske spørsmål rundt produkter og instalasjoner. Du vil ha ansvaret for at selskapet leverer løsninger som gir partnere og egen organisasjon en god opplevelse av kvalitet og service. Dette er helt nødvendig for at du i rollen, og selskapet oppnår suksess og videre vekst. Samtidig vil opplæring og support være vesentlig del av hverdagen. Du vil være den naturlige go-to guy hva gjelder alle typer faglige og tekniske spørsmål.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Fungere som kontaktpunkt HUB med koordinering, og samtidig være superbruker
  • Gjennomføre opplæring av ressurspersoner hos våre partnere på produkter og konsepter i Europa
  • Etablere opplæringsrutiner og dokumentasjon i samarbeid med lisenshaver
  • Delta på større installasjoner i inn- og utland
  • Ta eierskap til vår teknologi som drifter spillsystemene
  • Bidra til utvikling og forbedring av systemene i samarbeid med lisenshaver

Vi ser etter deg som er teknisk og har interesse for teknologi, kanskje har du erfaring fra installasjoner, elektro eller data. Du forstår hvordan hvordan hardware og sofware fungerer sammen, og samtidig er du praktisk anlagt. Du er hands-on og har analytiske ferdigheter, som kan identfisere og oversette behov til velfungerende løsninger. Du jobber rask og kvalitetsbevisst, og har samtidig et godt øye til, og forstår nytten av høy kvalitet og fornøyde kunder og samarbeidspartnere. Rett kandidat trives med å jobbe operativt, og bør få energi av både å reise og det å treffe nye mennesker. Til slutt må du trives med høyt tempo , håndtere flere paralelle prosjekter og evne å snu deg rundt å løse utfordringer når de kommer.

Vi tilbyr deg en rolle i et selskap som er rigget for vekst de neste årene. Du vil få en sentral rolle i selskapet, og en variert og spennende arbeidshverdag. Det er et uformelt og dynamisk arbeidsmiljø hvor det blir lagt stor vekt på å ha det gøy på jobb, samtidig som man ikke glemmer at det å drive sunn og god forretning er det viktigste. Gode betingelser for rett kandidat. Mye reisevirksomhet må påregnes i denne stillingen.

Selskapet vil samlokaliseres med Oche Group, sentralt i Oslo i løpet av høsten/vinteren.

Hvis dette høres spennende ut, kan du gjerne ta kontakt med vår rådgiver i The Assessment Company Ole Fredrik Kirkebye på telefon 918 05 777 for mer informasjon om selskap og rolle.

Kontakter

  • Kontaktperson: Ole Fredrik Kirkebye
  • Stillingstittel: Strategisk Rådgiver
  • Telefon: +47 918 05 777

Sted

Adresse: Drammensveien 49

Lignende stillinger|