Personvernrådgiver - Altibox

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelPersonvernrådgiver - Altibox
ArbeidsgiverAltibox
TypeFast
LokasjonStavanger
BransjeTelekommunikasjon, Internettbaserte tjenester, Underholdning
StillingsfunksjonRådgivning
Søknadsfrist27.03.2023

Altibox er en del av Lyse-konsernet, og er Norges største leverandør av fiberbredbånd. Siden oppstarten i 2002 har selskapet hatt en sterk vekst, og selskapet leverer i dag sine tjenester til omlag 1,5 millioner mennesker i Norge og Danmark. Gjennom samarbeid med regionale og lokale fiberleverandører og kraftselskaper har Altibox tilsammen ca. 800 000 aktive kunder i Norge og Danmark. Altibox leverer bredbånd, TV-, underholdnings- og strømmetjenester på en måte og med en servicegrad som gjorde dem til fjorårets bransjevinner i Norsk Kundebarometer.

Som et ledd i å forsterke forretningsmessig og kommersiell satsing søker selskapet nå en Personvernrådgiver (PVR). Som PVR i Altibox vil man jobbe tett på selskapets partnere og på markeds- og forretningsutviklingssiden internt, for å sikre at avtaleverk, markedsføring og analyseaktiviteter etterlever såvel markedsføringsloven og personvernlovgivningen. I rollen vil man både fungere som en rådgiver mot selskapets partnere, samtidig som man skal legge til rette for at den kunderettede aktiviteten gjøres på en optimalisert måte.

Personvernrådgiver i Altibox vil inngå i et større personvernfaglig fellesskap i Lyse-konsernet, og må særlig påregne tett dialog med personvernansvarlig og personvernombud i Lyse-konsernet.

Arbeidssted for stillingen er fortrinnsvis ved selskapets hovedkontor i Stavanger, men det kan også legges tilrette for arbeidssted på selskapets kontorer i Nydalen i Oslo eller i Bodø.

Hva skal du jobbe med?

Rollen som personvernrådgiver er allsidig og variert, men kan best oppsummeres med følgende oppgaver:

 • Sikre at Altibox sine kundeforvaltningstjenester, markedsføring og analyseaktiviteter etterlever markedsføringsloven og personvern, og dokumentere etterlevelsen
 • Sikre at Altibox lager tjenester og kundereiser som er i tråd med konsernets vilkår
 • Aktivt forvalte personvernerklæring og cookie-informasjon og sikre at disse i størst mulig grad også tas inn i partneravtaler i samme form, slik at selskapet får en mest mulig effektiv telecom-verdikjede
 • Inngå, følge opp og revidere databehandleravtaler og sikre at partneravtaleverk og Lyse-spesifikke avtaler er tydelige, følger loven og optimaliserer forretningsmessige muligheter
 • Kontaktperson for både personvern og forretningsressurser hos Altibox-partnere når det gjelder kundeforvaltningstjenester og compliance
 • Sette tiltak i eventuelle brudd-scenarioer sammen med personvernansvarlig hos partner/hjemmemarked og personvernombud i Lyse-konsernet

Hvilken bakgrunn ønsker vi hos deg?

Vi ønsker at du har høyere utdanning innen fagområder som jus, teknologi eller forretning. Dersom du har erfaring innen personvernområdet som veier opp for manglende formell utdanning så vil vi også gjerne komme i kontakt med deg.

I denne rollen vil du jobbe prosjektbasert, og skal blant annet koordinere og samarbeide med en rekke ulike parter til enhver tid. Vi ønsker oss derfor at du kan vise til erfaring med dette, enten i form av prosjektledelse eller fra en koordinerende rolle med leveranseansvar.

Vi forventer at du har god forretningsforståelse, og at du har teknisk forståelse med kjennskap til bruk av kundedata og optimalisering av dataflyt. Erfaring med forvaltning og utvikling av avtaleverk er en klar fordel for å lykkes best mulig i denne rollen.

Du må beherske norsk og engelsk godt, både muntlig og skriftlig.

Hva kan Altibox tilby?

Foruten den faglige utviklingen som ligger i muligheten til å lede an i arbeidet med å optimalisere avtaleverk og bruk av kundedata innenfor personvernlovgivningens rammer, muligheten til å videreutvikle forretningen i Altibox og hos Altibox sine partnere, kan du benytte deg av en rekke goder som ansatt i et selskap i Lyse-konsernet. Du vil blant annet få tilgang til 12 firmahytter, 23 ulike aktivitets/idrettsgrupper, lån av varebil og tilhenger, samt subsidiert trening og fellestreninger på SATS. Lyse har meget gode persons- og forsikringsordninger, tilbyr to ekstra fridager i året, samt HjemJobbHjem-ordning og gunstige elsykkel-avtaler for deg som ønsker å bruke sykkel til jobb.

Vi mener Lyse-konsernet er arbeidsplassen for deg som verdsetter et sterkt tverrfaglig miljø, gode kollegaer, faglig utvikling, fart og ja, til og med litt spenning! Lyse er en del av folks hverdag. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe hos en miljøorientert og sentral samfunnsbygger med store ambisjoner.

Kontakter

 • Kontaktperson: Lars-Erik Alstad Aas
 • Stillingstittel: Consultant
 • Telefon: +47 906 12 910
 • Kontaktperson: Christen Nybraaten
 • Stillingstittel: Manager Executive Search
 • Telefon: +47 928 13 777

Sted

Adresse: Breiflåtveien 18

Nettverk